"Prin lansarea serviciului de livrare la domiciliu pentru magazinul nostru AB Cool Food dedicat produselor congelate, completam experienta pe care o oferim consumatorilor nostri, aceea de a pregati acasa o masa dintr-o varietate de produse usor si rapid de pregatit, folosind mai mult timp in beneficiul propriu”, a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

Pentru a plasa comanda, consumatorii pot apela direct sau pot completa un formular online de comanda, disponibil pe site-ul www.abcoolfood.ro. Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare.

La ora publicarii, catalogul de produse online al AB Cool Food NU functiona, redactorii wall-street.ro neputand plasa o comanda.

Citeste si:

Pentru toate comenzile plasate in intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni pana sambata, si in intervalul 08:00 – 17:00 duminica, livrarea la domiciliu se va face in aceeasi zi. Pentru livrarea la domiciliu in ziua urmatoare se poate comanda oricand de luni pana duminica intre 8:00-20:00. Pentru comenzile cu o valoare totala de pana la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comanda, livrarea fiind gratuita pentru valori mai mare de 300 de lei. In acest moment, zonele de livrare sunt: Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari.

Mai multe detalii despre serviciul de livrare la domiciliu, intrebari frecvente sau alte informatii de care consumatorii au nevoie, sunt pe site-ul www.abcoolfood.ro.