cora Romania a semnat un parteneriat cu TNT Romania, parte a TNT Express, si va incepe din luna decembrie sa livreze comenzi la domiciliu.

La un an de la lansare, coradrive.ro isi va extinde serviciile, prin oferirea optiunii de comanda on-line cu livrare la domiciliu. Serviciul va fi disponibil in Bucuresti, pentru o gama de 14.000 de produse, iar plata va putea fi facuta online sau cash.

“Clientii nostri au in acest fel libertatea de a alege produsele, de a alege locatia de livrare si varianta de plata: numerar sau on-line, beneficiind de aceleasi preturi ca in magazinul cora Lujerului”, a declarat Claudia Mirica, director cora Lujerului si coordinator coradrive.ro.

cora Romania are in prezent un magazin de tip drive – coradrive Lujerului, urmand ca anul viitor sa deschida alte doua magazine drive, disponibile la cora Pantelimon si cora Sun Plaza. cora Romania are in prezent 12 magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta (cora Bratianu si cora City park) si Bacau. Afacerile companiei au crescut anul trecut cu 13,5%, de la 360 mil. euro.

TNT este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion de colete, documente si marfa. TNT opereaza retele integrate, aeriene si rutiere, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia – Pacific si America. Cifra de afaceri a companiei a fost de 6,7 miliarde de euro in 2013. Compania este prezenta pe piata din Romania din 1991.

Citeste si:
Reguli pentru returnarea unei comenzi sau a unui produs
Regulile Uniunii Europene:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Amenintarile financiare in 2020: domeniile fintech, mobile banking