Incepand cu data de 7 aprilie, 2Parale isi schimba forma juridica si devine societate pe actiuni, sub numele de 2Performant Network S.A. Reteaua de afiliere va continua sa opereze sub numele de 2Parale (si pe domeniul aferent), iar actionarii si echipa raman si ei aceiasi.

Echipa 2Parale a decis sa faca aceasta schimbare, ca urmare a:

  • Numarului crescut de actionari – operarea unui S.A. usureaza procesul de luare a deciziilor si implementare a acestora
  • Dezvoltarii companiei – business-ul a crescut si s-a maturizat in cei 5 ani de la lansarea pe piata
  • Integrarii in actionariat a partenerilor pe termen lung, angajati ai companiei – echipa formata din Vlad Stanila (Affiliate Marketing Manager), Andreea Cimpoesu (Chief Operational Officer), Bogdan Aron (Product & Strategy Director) si Alexandru Lupu (Deputy Chief Technology Officer) devin, astfel, si actionari minoritari in business-ul 2Parale. Ei se alatura lui Cristian Ignat (Pay Per Click Marketing Manager si actionar inca de la finalul anului 2013). Pe viitor, si alti angajati ai companiei vor putea detine pachete de actiuni in 2Parale.

In acest moment, din board-ul de conducere a companiei, fac parte Vladimir Oane, Sergiu Negut si Dorin Boerescu (care ramane CEO si administrator unic al companiei). Principalul concurent al 2Parale.ro este reteaua de afiliere Profitshare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri