Am strans o lista impresionanta de speakeri romani si internationali si abia asteptam sa ne vedem la conferinta si workshop-uri. Iar, daca inca nu ti-ai cumparat bilet la EcomTEAM, unul dintre cele mai mari eveniment de comert electronic si marketing digital, pana pe 19 martie poti sa iti asiguri participarea platind mai putin cu 20%.

Codul de reducere este ws20team si este valabil atat pentru conferinta cat si pentru workshop-uri pana pe 19 martie.

Astfel, pretul la conferinta este de 71 de euro in loc de 89 de euro, iar la workshop-uri de 39 de euro fata de 49 de euro. De asemenea, daca vrei sa participi atat la conferinta cat si la trei workshop-uri, vei plati 151 de euro comparativ cu 189 de euro.

De asemenea, pentru magazine online avem preturi speciale. Mai exact, un bilet la conferinta va costa 47 de euro in loc de 59 de euro, iar pentru participarea la conferinta si trei workshop-uri vei plati 127 de euro, in loc de 159 de euro.

Citeste si:
Coletăria.ro: Volumul de colete intrate în România din țările UE...
Coletăria.ro: Volumul de...

EcomTEAM va avea loc pe 6-7 aprilie la Hotelul Kronwell din Brasov.

Atat in cadrul conferintei cat si a workshop-urilor vom aborda subiecte despre cum sa atragi mai multi clienti in magazinul tau online, cum sa-ti fidelizezi consumatorii, cum sa iti optimizezi lantul de furnizori si logistica sau cum sa iti creezi o infrastructura care sa sustina cresterea. Workshop-urile vor fi pe teme precum performance marketing, instrumente Google, SEO sau tehnici pentru retailul pe dispozitive mobile.

Printre companiile din Romania care au confirmat deja se numara Fan Courier, eMag, Google, DPD, IKEA, Vivre, Noriel, Farmec, Ipsos Interactive Services sau Fashion Days. Astfel, vor fi prezenti: Adrian Mihai, cofondator al Fan Courier, Elisabeta Moraru, industry manager Google; Mihaela Muresan, director de marketing in cadrul IKEA; Cristian Constantinescu, CEO al Noriel; Alexandru Ionita, director de marketing al Vivre; Lucian Aldescu, CEO al DPD; Sebastian Gherman, head of mobile development la Fashion Days; Anabela Luca, managing director adLemonade si trainer certificat Google; Cristina Berdea, manager de vanzari online in cadrul Farmec; Daniel Nicolescu, managing director al SymphoPay, Valentin Radu, CEO al Marketizator sau Alexandru Jijian, omnichannel strategy director in cadrul Evozon Systems.

Merita sa fii alaturi de noi si de speakeri importanti din ecommerce si digital pe 6-7 aprilie, la Brasov.

Citeste si:
Cum vom călători cu trenul, pe perioada stării de alertă
Cum vom călători cu trenul,...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
Fashion Days lansează serviciul de retur cu banii pe loc
Setari Cookie-uri