Hainele si accesoriile sunt de departe cele mai populare achizitii preferate de tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani, in Europa. Totodata, incaltarile si biletele la evenimente sunt game populare, conform unui raport realizat de Uniunea Europeana.

Pe masura ce persoanele cresc in educatie si in varsta, vanzarile produselor mai sus mentionate cresc si ele.

Studiul a fost realizat prin chestionarea a 25.000 de persoane cu varste intre 15-24 de ani, din 28 de state membre. 73% dintre tinere si 55% dintre tineri au cumparat haine si accesorii online, aceasta categorie de produse fiind cea mai cumparata pe Internet.

Unii ar putea spune ca nu reprezinta o surpriza faptul ca tinerele femei cumpara mai mult haine online decat barbatii, dar daca ne uitam la a treia cea mai populara categorie online, si biletele sunt cumparate mai mult de femei (42%), decat barbati (31%). „

Cei mai importanti factori pe care ii iau in calcul tinerii europeni atunci cand cumpara online sunt metode de plata sigure, calitate buna a produselor si preturi mici.

Conform aceluiasi studiu, 12% dintre respondenti au cumparat, intentionat, de pe Internet, produse contrafacute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri