2Parale: ce branduri au preferat romanii in ultimele 12 luni

Conform rezultatelor 2Parale, una dintre cele mai mari retele de afiliere din Romania, in perioada 1 mai 2015 – 30 aprilie 2016, romanii au facut aproximativ 550.000 de tranzactii online in valoare de 127 milioane de lei. Printre categoriile care vand online cel mai bine se numara IT&C-ul, cu Samsung, Philips si Acer ca brandurile cele mai cumparate in perioada amintita.

IT&C: vanzari online de peste 30 milioane de lei

Una dintre categoriile lider in ceea ce priveste tranzactiile online generate prin intermediul 2Parale in ultimele 12 luni a fost IT&C-ul. In perioada mai 2015 – aprilie 2016, a fost inregistrat un total de 42.000 de vanzari online in valoare de peste 30 milioane lei.
Topul brandurilor care au generat cele mai multe vanzari online in ultimele 12 luni este reprezentat de nume ca: Samsung (6.000 de unitati vandute), Philips (3.600 de unitati vandute), Acer (1.900 de unitati vandute), Asus (1.800 de unitati vandute), Apple (1.100 de unitati vandute) si Lenovo (peste 1.000 de unitati vandute).

Fashion & beauty: vanzari online de peste 29 milioane de lei

O alta categorie de produse care a performat in e-commerce in ultimele 12 luni a fost cea de fashion & beauty. Aceasta a generat peste 140.000 de vanzari online in valoare de aproximativ 29 milioane de lei.

Cele mai vandute produse online prin intermediul 2Parale au fost rochiile (peste 31.000 de bucati) si pantofii (peste 12.000 de bucati).

Romanii au facut cu 25% mai multe cumparaturi online fata de anul anterior

In perioada 1 mai 2015 – 30 aprilie 2016, afiliatii 2Parale au trimis un trafic total de peste 48 de milioane de click-uri catre mai mult de 500 de magazine online. Numarul de tranzactii online prin intermediul retelei a crescut cu 25% fata de perioada similara anterioara.

Citeste si:
Boerescu vrea sa listeze pe bursa 2Performant Network
Dorin Boerescu vrea sa...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

„Cresterea se datoreaza atat extinderii portofoliului de clienti si afiliati, cat si implicarii noastre in managementul performantei pentru clientii de top, prin suport si programe de account management. Ma bucur ca aceste rezultate s-au transpus in comisioane de peste 6 milioane de lei pentru afiliatii nostri, in ultimele 12 luni”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network. „Daca ne-am compara cu un mall, am fi cu siguranta unul dintre cele mai aglomerate – lunar, trimitem peste 4 milioane de vizitatori catre mai mult de 500 de magazine online, in conditiile in care acestea platesc doar pentru cumparaturile finalizate”, a completat Boerescu.

In medie, fiecare 1 leu investit in marketingul afiliat prin 2Parale a generat vanzari online de 15 lei, conform indexului de performance marketing realizat de Edge, agentie full-service de performance marketing, parte a grupului 2Performant Network.

Marketingul afiliat este o forma de marketing bazat exclusiv pe performanta, unde o comunitate de afiliati promoveaza produsele si/ sau serviciile unui advertiser si sunt recompensati financiar prin comisioane doar pentru vanzarile finalizate sau lead-urile valide.

Reteaua 2Parale este formata din peste 47.000 de afiliati care promoveaza online produse si servicii ale unor branduri sau companii cum ar fi: Elefant.ro, Vola, Orange, Vodafone, Telekom, evoMAG, Avon, Provident, CEL.ro, Germanos, answear.ro, Zoot. Principalul concurent al 2Parale este Profitshare.

Citeste si:
2Performant vrea să ducă marketingul afiliat pe Bursa de la București
2Performant vrea să ducă...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri