Mega Image deschide propriul magazin online

Retailerul Mega Image, parte a grupului Ahold-Delhaize, a lansat propriul magazin online, disponibil in prezent in varianta beta. Magazinul online al Mega Image cuprinde 15 categorii de produse, care pot fi comandate online si ulterior pot fi livrate acasa.

Comanda minima este de 50 de lei, iar transportul este gratuit. In plus, clientii care locuiesc in Bucuresti pot opta pentru ridicarea produselor din cele 12 puncte amenajate la nivelul Capitalei.

In paralel, compania va continua parteneriatul cu retailerul online eMag, incheiat in urma cu trei ani. Grupul Ahold Delhaize are o prezenta puternica pe online prin intermediul platformelor pe care le detine – bol.com (liderul comertului online in Belgia si Olanda), ah.nl sau Peapod (platforma disponibila in SUA), scrie Magazinul Progresiv.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri