eMAG Black Friday 2017 a inceput. Iti poti alege din cele 2 milioane de produse puse in joc de cel mai mare retailer online din Romania. Ti-am pregatit cateva piese de mobilier aflate la reducere.

eMAG Black Friday 2017 a inceput deja si zeci de mii de produse au fost deja vandute. Ti-am pregatit cateva piese de mobilier pe care sa ti le cumperi pentru a-ti schimba infatisarea locuintei.

Fotoliu Kring Adaggio, Maro roscat cu o reducere de 45% de AICI
Canapea Kring Adaggio, Maro roscat la reducere de AICI
Set 2 fotolii Kring Royal, Maro Roscat, cu recliner si 3 trepte de confort la reducere de 41% de AICI

Anul acesta, procesul de expediere a coletelor va fi mai rapid datoria investitiei de 10 milioane de euro pe care eMAG a facut-o in ultimele luni. Am vizitat depozitul celui mai mare retailer online pentru a vedea in ce s-a materializat aceasta investitie. Cea mai impresionanta componenta a investitie este platforma de sortare pe care o puteti vedea in video-ul de mai jos, pe care coletele se vor deplasa cu o viteza de 2m/s.

Vanzarile eMAG inregistrate anul trecut de Black Friday au depasit 300 de milioane de lei (66,7 milioane euro). Acestia au vandut peste 32.000 de televizoare, 113 bijuterii cu diamante si aproape 13 kilograme de aur. Oficialii se asteapta la un nou record "din toate punctele de vedere" pentru editia Black Friday de anul acesta.

Sursa foto: By PopTika / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri