Credius Pay si NETOPIA mobilPay, procesator de plati electronice local, anunta lansarea unei solutii de plata dedicata magazinelor online, prin care clientii acestora vor putea sa finalizeze o comanda chiar si in cazul in care nu dispun de fonduri suficiente pe carduri.

Astfel, clientii care doresc sa faca o comanda sau sa plateasca o factura prin intermediul mobilPay si carora li se transmite ca nu au suficienti bani pe card in momentul finalizarii comenzii, vor avea posibilitatea de a plati cu ajutorul Credius Pay. Prin aceasta noua optiune, le va fi pusa la dispozitie instant o suma intre 100 si 750 de lei, pentru ca acestia sa finalizeze procesul de plata cu succes si sa nu fie nevoiti sa renunte la cumparaturi. Comisionul de acordare este 0, iar semnarea acordului pentru imprumut se desfasoara online, prin completarea unui formular de catre client. De asemenea, operatiunea nu implica niciun cost suplimentar pentru comerciant.

“Parteneriatul pe care l-am lansat impreuna cu cei de la Credius Pay este menit sa creasca semnificativ vanzarile magazinelor online partenere NETOPIA mobilPay, cu mai putine comenzi anulate. Procedura este simpla si nu necesita mult timp, astfel ca vine la indemana oricarui cumparator care isi doreste un anumit produs sau serviciu dar nu are suficiente fonduri pe card.“, a declarat Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Clientii celor peste 4.000 de parteneri NETOPIA mobilPay pot beneficia de noua functionalitate de la sfarsitul anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri