Magazine online "la cheie": cat te costa si de ce ai dori acest lucru?

Blugento, companie clujeana specializata in furnizarea de solutii de ecommerce bazate pe platforma Magento, anunta „Blugento Express”, serviciul care pune la dispozitia comerciantilor o platforma cu magazine online bazate pe solutia Magento, gata de lansare, complet echipate, bine construite si cu design de ultima generatie. Noul serviciu va fi disponibil incepand cu luna aprilie, iar comerciantii care isi doresc prezenta online, pot avea propriul shop, perfect adaptat business-ului, in numai 24 de ore.

„Ideea acestei platforme, cu magazine online gata de lansare, a pornit de la nevoia de simplitate a comerciantilor si in urma cererilor tot mai numeroase ale antreprenorilor care isi doresc sa fie prezenti in online cat mai rapid si sa aiba din start un shop perfect functional. Accesand aceasta platforma, comerciantii isi vor putea alege rapid si simplu magazinul online potrivit pentru business-ul lor si vor beneficia de servicii atasate, precum configurarea tehnica a magazinului, adaptarea design-ului la brandul propriu, setarea domeniului propriu, suport tehnic, integrarea cu peste 100 de solutii de plata, curierat, marketing si alte servicii care ofera avantaje competitive si un start mai bun in retailul online”, spune Sandu Babasan, CEO Blugento.

In acest context, pana la finalul anului, Blugento estimeaza ca va vinde peste 150 de astfel de magazine online gata de lansare.

Numarul de magazine online pe piata din Romania este in continua crestere si intr-un ritm din ce in ce mai alert. Iar aceasta efervescenta de la nivelul industriei genereaza nevoia de identificare de noi verticale de crestere si de noi modalitati de a facilita prezenta online a comerciantilor – magazinele online pe baza de abonament fiind cea mai importanta tendinta de acest fel.

„La nivel national, estimam infiintarea anul acesta a aproximativ 400 de magazine online pe baza de abonament. De asemenea, circa 200 de magazine online deja existente pe piata vor migra de la platformele clasice pe care le folosesc, catre cele pe baza de abonament, mai flexibile si usor de adaptat cerintelor comerciantilor”, mai spune Sandu Babasan.

Citeste si:
Alianța din România care vrea să digitalizeze afacerile: cum te...
Alianța din România care vrea...

Magazinele online disponibile in „Blugento Express” sunt gandite pentru a fi foarte flexibile, adaptabile in functie de buget, business si preferintele clientilor. Comerciantii vor putea alege din 8 categorii de shop-uri online:

- Fashion & Accesorii
- Electronice & Electrocasnice
- Cosmetice & Ingrijire Personala
- Home & Deco
- Auto & Moto
- Horeca
- Copii & Bebe, Jucarii
- Hobby & Handmade

Magazinele online disponibile in „Blugento Express” vor avea preturi cuprinse intre 190 de euro si 790 de euro, in functie de tipul de design (daca este un proiect cu design unic sau cu design personalizabil) si in functie de complexitatea acestuia. Comerciantii vor avea posibilitatea de a-si alege un magazin cu design unic, care, odata cumparat, va fi doar al lor si nu va fi revandut, caz in care costul poate ajunge la 790 de euro. Pentru magazinele cu design personalizabil, care poate fi revandut si altor comercianti, preturile incep de la 190 de euro. In amblele optiuni este inclus in pret si un pachet de personalizare al design-ului care cuprinde modificari grafice pentru ca magazinul sa se adapteze brandului (personalizare cu logo, bannere, paleta de culori).

Shop-urile online disponibile in „Blugento Express” vor putea fi achizitionate impreuna cu unul dintre pachetele de abonament: pachetul Boutique (in valoare de 59 de euro/luna), pachetul Start (in valoare de 99 de euro/luna, recomandat business-urilor cu o oferta mai mare de produse) si pachetul Grow (in valoare de 199 euro/luna, recomandat pentru afacerile dezvoltate, cu volume mari).

Citeste si:
Netflix și-a lansat propriul magazin online
Netflix și-a lansat propriul...

Magazinele vor fi configurate in 24 de ore de la primirea informatiilor despre proiect. Fiecare client nou este trecut printr-un proces de onboarding, pentru a intelege exact nevoia business-ului lui: tipuri de produse vandute, functionalitati si integrari necesare, cerinte specifice (ex. migrare de pe alte platforme etc.). De asemenea, shop-urile online create de Blugento sunt optimizate pentru toate tipurile de dispozitive (laptop, tableta, telefoane), asigurand cea mai buna experienta de utilizare pentru clientii comerciantilor, indiferent de dispozitivul de pe care intra in shop.

„Blugento Express” completeaza astfel portofoliul de servicii si solutii de integrare oferit de Blugento, alaturandu-se solutiei de ecommerce construita pe platforma Magento, prin care comerciantilor le sunt oferite toate functionalitatile necesare unui magazin online de succes, si serviciului „Website by Blugento” care permite oricand transformarea site-urilor in magazine online.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri