Blugento, companie clujeana specializata in furnizarea de solutii de ecommerce bazate pe platforma Magento, ajunge la 300 de magazine online construite de la zero pentru clienti din aproape toate domeniile de activitate.

Pana in prezent, peste 350.000 de produse au fost comercializate prin intermediul platformei Blugento, din industrii foarte variate, de la domenii populare in online, precum fashion, beauty, home&deco si produse pentru copii, la domenii care presupun comercializarea de produse nisate, precum cele pentru apicultori, obiecte de arta sau produse traditionale romanesti.

„Ritmul in care lucram este unul foarte alert. Lansam cate un magazin online in fiecare zi si, tinand cont de cererea ridicata din ultimele luni, estimam ca in urmatorul an va creste acest indicator”, spune Sandu Babasan CEO Blugento. „Cererea din ce in ce mai mare din partea mediului antreprenorial se datoreaza si faptului ca eforturile noastre nu se limiteaza la realizarea unui site, ci vizeaza integrarea acestuia cu solutiile populare de pe piata si dezvoltarea unui sistem de sprijin pentru start-up-uri, in general, care sa le asigure succesul online”.

In acest sens, platforma Blugento este integrata cu peste 100 de solutii de plata, curierat, marketing si alte servicii care ofera avantaje competitive magazinelor online. Iar pana pe 22 decembrie, clientii care vor achizitiona unul dintre cele trei tipuri de abonament, vor primi beneficii de peste 2.000 de euro.

Acest lucru este posibil prin contributia a 10 furnizori de servicii eCommerce si a unui furnizor de servicii de training care, pentru prima oara in eCommerce-ul din Romania, si-au unit fortele in incercarea de a sustine magazinele online.

Punctual, clientii vor beneficia de:
- 3 luni de abonament gratuit la orice pachet Blugento
- implementare gratuita a solutiei de plati online eBTPay si comisioane preferentiale
- 100 livrari gratuite cu EasyPost
- 250 de euro credit pentru procesarea comenzilor prin Frisbo
- 50% reducere la abonamentul 2Performant - platforma de marketing afiliat
- 50% reducere la crearea campaniilor de Facebook & Google cu OneDigital
- 2 luni de abonament SEO gratuit oferit de Target Web
- 30 zile gratuite in aplicatia Ve
- 3 luni abonament gratuit in aplicatia Smart Bill pentru noii clienti
- Membership gratuit pe un an in ARMO - Asociatia Romana a Magazinelor Online
- Acces gratuit la Webinarul eCommerce sustinut de specialisti de la GPeC - Gala Premiilor eCommerce

„Cat priveste anul viitor, vom extinde parteneriatele strategice la nivel national cu un jucator mare de pe piata de telecom, dar si cu alti furnizori de solutii de eCommerce din zona de curierat si plati online. Pe plan extern, am avut un feedback foarte bun pe solutia de eCommerce pe care o oferim. Exista clar nevoia unei solutii SaaS pe Magento, iar Blugento vine cu avantajul unui design custom modern si cu un cost foarte avantajos. Acest lucru ne da curajul sa ne promovam si mai puternic produsul pe piata externa, odata cu demararea unei noi runde de finantare la inceputul anului viitor”, mai spune Sandu Babasan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri