Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) lucreaza cu firma Blugento, din Cluj-Napoca, la realizarea noului magazin online al agentiei, iar in prezent se afla in faza alegerii layout-ului si a incarcarii produselor in site. Blugento a oferit acest serviciu gratuit ANAF.

ANAF vrea sa lanseze un magazin online pentru a vinde bunuri dobandite in urma confiscarilor. La inceputul lunii septembrie, Blugento, specializata in dezvoltare de solutii de comert electronic, a anuntat ca este gata sa realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF, in urma anuntului postat de Fisc privind achizitia unui magazin online.

"Vrem sa ne facem magazin virtual, ANAF isi face magazin online. Avem o gramada de marfuri confiscate in toata tara si o deficienta majora in ce priveste comercializarea acestora, care ne creeaza probleme in stocare, in depreciere, in final in scopul nostru de a obtine bani pe acele marfuri. Au fost confiscate in contul unor datorii la buget. Nu ne descurcam prea bine cu vanzarea si atunci, pe langa faptul ca ne reorganizam si ne mai punem la punct cu spatiile de vanzare si de depozitare si cu procedurile noastre interne, am primit o oferta de magazin online gratuit, pe care acum il umplem cu produse", a declarat presedintele ANAF, Dragos Doros, la conferinta Banking 2.0, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Visa, Patria Bank si Euronovate.

ANAF spera ca magazinul online sa aduca o valorificare mai buna a bunurilor pe care le are in prezent.

"Pentru noi schimbarea este esentiala, pentru ca acum avem magazinele de valorificari nu in cele mai bune spatii, nu cu cel mai bun vad si cand le punem pe magazinul asta online (…) sper sa ne aduca o valorificare eficienta. (…) Nu vreau sa intru in detalii, dar la anumite produse avem stocuri impresionante", a afirmat Dragos Doros.

Citeste si:
ANAF a intrat in comertul cu icoane cu Arsenie Boca
ANAF a intrat in comertul cu...

ANAF a anuntat, la sfarsitul lunii august, ca vrea sa-si deschida magazin online pentru a putea sa-si valorifice mai repede bunurile confiscate sau sechestrate.

Propunerea inaintata Fiscului de Blugento cuprinde: designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnica necesara vanzarii unui numar nelimitat de produse, integrarea magazinului online in pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului si optimizarea pentru motoarele de cautare, potrivit unui comunicat publicat de firma clujeana la momentul lansarii propunerii.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
Va avea ANAF magazin online de Black Friday?
Setari Cookie-uri