Blugento, companie clujeana specializata in furnizarea de solutii de eCommerce bazate pe platforma Magento, estimeaza ca vanzarile generate de magazinele online prin platforma Blugento vor depasi, anul acesta, 60 de milioane de lei, in contextul in care, anul trecut, vanzarile realizate de clientii platformei au fost de 2,5 ori mai mari ca in 2017.

„Platforma Blugento s-a dezvoltat foarte mult in ultimul an, atat ca functionalitati, cat si ca expertiza in zona de eCommerce, acoperind tot mai multe dintre nevoile business-urilor mari din comertul online. Spre exemplu, in 2018, primele 5 cele mai performante magazine online din punctul de vedere al vanzarilor realizate au procesat comenzi de peste 15 milioane de lei prin platforma Blugento”, spune Sandu Babasan, CEO Blugento, mentionand ca, in acord cu evolutia platformei, au fost incheiate parteneriate cu mai multi clienti cu experienta in eCommerce si cu mult potential de business.

In acest context, pentru clientii care au deja experienta in retailul online, Blugento lanseaza pachetul de servicii „Expert”, care sprijina dezvoltarea rapida si sustenabila a acestora. Noul pachet de servicii se adreseaza clientilor mari, dispusi sa investeasca in dezvoltarea business-ului lor, costul pachetului variind in functie de nevoile acestora.

„Ne implicam in afacerea clientului ca si cum ar fi a noastra, incercam sa gasim cele mai bune solutii si colaborari pentru cresterea business-ului si a veniturilor. Analizam atat modelul de business din offline, cat si magazinul online si identificam solutii pentru a creste per total afacerea, nu doar componenta de online”, mai spune Sandu Babasan.

Clientii care beneficiaza de pachetul „Expert” primesc o serie de upgrade-uri din punct de vedere tehnic si, cel mai important, consultanta specializata pentru dezvoltarea business-ului. Acest lucru presupune alocarea unui consultant business dedicat proiectului lor, care ofera expertiza pe zona de business development, procese de marketing si user experience. De asemenea, clientii primesc un project manager dedicat care rezolva cu prioritate solicitarile acestora.

Cum functioneaza tot acest proces

Consultantii Blugento se implica activ in proiectele clientilor. In prima etapa fac cunostinta cu business-ul acestora, cu ce merge bine, cu ce merge mai putin bine si isi insusesc obiectivele retailerilor. Ulterior, vin cu propuneri concrete pentru imbunatatirea vanzarilor, care tin de: procesul in sine, structura, parteneriate, tot ce au nevoie sa creasca cifra de afaceri si profitul. Recomandarile consultantilor se pot extinde chiar si in zona de HR si angajare de personal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri