Vivre, retailer online home & deco din Romania si unul dintre cele mai importante eCommerce-uri de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Europa, a intrat pe piata din Grecia. Acesta este a noua tara in care Vivre este prezent.

La 6 ani de la infiintare, Vivre are deja o prezenta extinsa in Europa, Grecia fiind a 9-a tara in care oferta retailerului este disponibila cu produse de decor, baie si bucatarie, textile, covoare, obiecte de iluminat si accesorii.

La inceputul lunii, Vivre a depasit 3 milioane de comenzi realizate de cumparatorii din Romania, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia si Polonia.

“O treime din populatia Greciei face cumparaturi online si suntem incantati sa oferim si pe aceasta piata in exclusivitate produse pentru casa de calitate si de o diversitate foarte mare, care provin de la mii de furnizori cu grija selectionati”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Pe langa campaniile limitate in timp si care dureaza cateva zile, cumparatorii Vivre au acces si la colectii care sunt disponibile permanent in magazinul online al companiei, lunar putand alege din peste 10.000 de produse. Oferta Vivre este imbogatita permanent si in fiecare zi se adauga sute de produse la colectiile existente, oferind astfel o gama de o varietate de neegalat in mediul offline.

Citeste si:
Amenintarile financiare in 2020: domeniile fintech, mobile banking
Amenintarile financiare in...

Prin oferta sa actualizata permanent si portofoliul care include marci apreciate si premiate international, Vivre creeaza acel spatiu in care clientii revin atat pentru a cumpara, cat si pentru a se inspira, visa si destinde cu idei frumos colorate si utile. Mai mult de 80% dintre cumparatorii Vivre sunt clienti recurenti, care au mai cumparat cel putin o data.

3 milioane de comenzi de la infiintare si 10 milioane de produse vandute

La inceputul lunii iulie, Vivre a depasit numarul de 3 milioane de comenzi realizate de la infiintare pana in prezent. Anual retailerul vinde peste 3,5 milioane de produse si acopera o piata de 100 milioane de locuitori. Magazinul online este vizitat anual de peste 8 milioane de persoane din cele opt tari in care se afla.

Vivre este cel mai mare retailer online de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru casa din Europa Centrala si de Est, lansat pe piata in aprilie 2012. Vivre este destinatia online pentru iubitorii de design de interior si produse de calitate, apreciate la nivel international, care doresc sa creeze un decor original in casa. Vivre are peste 300 de angajati si este prezent in noua tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia si Grecia.

Citeste si:
Cutremur cu magnitudinea 6, produs in apropiere de insula Creta
Un cutremur cu magnitudinea 6...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat au platit romanii pentru vacanta de sarbatori