Black Friday 2018 la eMAG a inceput deja, retailerul precizand ca va oferi anul acesta reduceri pentru 3 milioane de produse, cu 50% mai mult fata de anul anterior. Ti-am pregatit 4 televizoare reduse cu pana la 35%.

Black Friday 2018 la eMAG a inceput deja, iar retailerul a precizat ca investitia derulata in serviciile de hosting si cloud s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, masuri luate pentru a face fata traficului din ziua destinata reducerilor. Din oferta de anul acesta, ti-am pregatit 4 televizoare reduse cu pana la 35% pe care le poti cumpara acum:

Televizor LED Hyundai, 81 cm, HDR, redus cu 35%. Il poti cumpara de AICI
Televizor LED Smart Hyunday, 109 cm, redus cu 34%. Il poti cumpara de AICI
Televizor LED Smart Hyundai, 124 cm, Full HD, redus cu 31%. Il poti cumpara de AICI
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 4K Ultra HD, redus cu 34%. Il poti cumpara de AICI

Ziua de 16 noiembrie din acest an a fost acaparata de catre Black Friday, sarbatoarea reducerilor ce le aduce retailerilor din Romania cresteri semnificative ale vanzarilor. Ca in fiecare an, o parte dintre jucatori au furat startul lansand oferte inca de la inceputul lunii, mentionand insa ca vor desfasura o runda speciala de reduceri cu ocazia zilei de 16 noiembrie. Va tinem la curent prin intermediul acestui LIVE TEXT cu ofertele retailerilor din Romania si cu cifre proaspete legate de vanzarile inregistrate de acestia cu ocazia Black Friday 2018.

Vladimir Malugin, CCO PayU...
Citeste si: Malugin, PayU: Estimam cresteri de 25-30% in regiune pentru 2018


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
5 oferte imbatabile la eMAG de Revolutia Preturilor