Ea este cea mai importanta persoana din viata ta. Atat de importanta, incat poti vizualiza toata viata voastra impreuna. Cu bune si cu rele. Dar mai ales cu momente importante. De la acela in care spune DA, la aniversari si tot felul de motive de sarbatoare. Si cum poti spune mai bine „esti cea mai importanta persoana pentru mine”, daca nu cu ajutorul bijuteriilor cu diamante? Suntem aici sa te sprijinim, iar cu ajutorul Teilor te vom ghida sa alegi cele mai potrivite bijuterii, in functie de ocazie. Stai cu ochii pe seria #momentedediamant si spune-ne in ce momente ai nevoie de ajutorul nostru.

Luna cadourilor este cel mai bun moment pentru a face o surpriza, iar cand vine vorba despre jumatatea ta, ai un motiv in plus pentru a-i starni bucuria. In perioada care precede Sarbatorile de iarna, unii barbati cauta un dar cu valoare de declaratie de dragoste, iar altii planuiesc o cerere in casatorie ce necesita gasirea unui inel de logodna.

Daca faci parte din prima categorie descrisa, poti pregati cadoul din timp, mai exact cu o luna inainte, pentru ca Teilor a dat deja startul ofertelor de la Black Friday. Urmareste site-ul Teilor si vezi ce produse sunt la reducere. Alege inelul care i se potriveste cel mai mult si bucura-te de un pret cu 20-30% mai mic.

Alegerea ta va fi cu adevarat potrivita doar daca vei tine cont de personalitatea si de stilul de viata al partenerei tale. In timp ce o femeie excentrica va prefera piese care ies in evidenta, o femeie activa va pune accent pe aspectele functionale ale bijuteriilor. Chiar daca poti fi sigur ca nu vei gresi niciodata cu un inel, poti alege dintr-o gama larga de piese.

Un inel, ca o metafora a continuitatii

Daca relatia voastra este una bine asezata pe fagasul ei, iar daruirea unui inel va aduce satisfactie, fara sa starneasca false asteptari, poti merge pe o varianta clasica si romantica.

INEL ETERNITY CU DIAMANTE

Cerceii care ii vor pune in valoare expresivitatea

Nimic mai chic decat accentul de stralucire pe care il adauga o pereche de cercei chipului femeii de care te-ai indragostit.

CERCEI LUNGI CU DIAMANTE

Bratara care-i va aminti de tine

De fiecare data cand privirea ei se va opri la incheietura mainii, va sti exact cine o iubeste cu adevarat.

BRATARA TENNIS DIN AUR SI DIAMANTE

Colierul care intregeste o tinuta sclipitoare

La orice eveniment, jumatatea ta va atrage priviri si va starni admiratie, datorita tie.


COLIER AUR ALB CU DIAMANTE

Un pandantiv in rolul de „acel ceva”

Stii cum este cand ai gasit tinuta perfecta, dar simti ca mai trebuie un singur detaliu? Nu o lasa sa-l caute prea mult.

PANDANTIV TEILOR SIGNATURE DIN AUR DE 18K CU DIAMANTE

Cu ideile de mai sus, nu-ti ramane decat sa hotarasti ce anume s-ar potrivi mai bine pentru cea mai importanta fiinta din viata ta. Profita de ocazie si alege un cadou pe care sa il transformi intr-un veritabil simbol al sentimentelor tale.

Sursa foto: Teilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri