Indiferent cat de performant este un desktop PC, acesta nu valoreaza nimic fara un monitor de calitate. De aceea este foarte important sa ai un monitor care sa fie bun pentru gaming, daca asta preferi, sau sa fie un monitor care reda cele mai corecte culori pentru proiectele tale foto si video

Monitorul este fereastra ta in lumea internetului, a jocurilor si a entertainmentului. Indiferent daca ai un laptop sau un desktop PC iti recomand sa-ti conectezi PC-ul la un monitor de calitate atunci cand lucrezi cu fotografii sau cu clipuri video. Degeaba faci o corectie de culoare pe un monitor care nu afiseaza culorile corect. Profita de reducerile de Black Friday si cumparati un monitor nou.

Acelasi lucru poate fi aplicabil si jocurilor video. Atunci cand te joci titluri ca CS:GO, Fortnite sau alte shootere este foarte important sa ai un monitor cu o rata de refresh mare si cu un timp de raspuns mic.

Monitoare de gaming si pentru munca cu pret redus de Black Friday

Prima recomandare este acest BenQ Zowie de 27 de inci cu o rezolutie Full HD. Are o rata de refresh de doar 60 Hz, insa timpul de raspuns este de doar 1 ms, ceea ce inseamna ca nu vei mai avea lag atunci cand tintesti. Este un monitor care vine cu un pret excelent si-l poti cumpara de aici.

Urmatorul model este un LG tot de 27 de inci si tot cu un timp de raspuns de 1 ms, insa rata de refresh a acestuia ajunge la 144 Hz, are tehnologie FreeSync si este G-Sync compatibil. Rezolutia este una Full HD si monitorul este excelent pentru gameri, iar rata de refresh de 144 Hz este ideala. Monitorul este in oferta de Black Friday la PC Garage aici.

Monitorul Lenovo L24q-10 este recomandat pentru consum multimedia, iar rezolutia 2K va face ca filmele sa arate mai bine ca niciodata. Modelul are o diagonala de 23,8 inci, o rezolutie 2560 x 1440 pixeli si un timp de raspuns de 4 ms, iar rata de refresh este de 60 Hz si luminozitatea maxima de 300cd/mp. Produsul il poti cumpara de aici.

Trecem la o alta categorie de cumparator cu acest model. Monitorul LED Dell de 25 de inci are un timp de raspuns de 5 ms si o rata de refresh de 60 Hz, insa acesta nu este pentru gaming, ci pentru grafica. Folosesti un astfel de monitor daca lucrezi cu fotografii, cu clipuri video sau daca vrei sa te asiguri ca-ti afiseaza cele mai corecte culori. Daca vrei un monitor pentru munca atunci poti sa-l cumperi de Black Friday de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri