In cadrul sutelor de produse listate cu reduceri de pana la 55%, din toate categoriile prezente in oferta PC Garage, "punem foarte mare accent pe diversitate, asa ca cei care sunt in cautarea de componente vor fi incantati de multitudinea ofertelor prezente si reducerile aplicate. Dintre componentele prezente in oferta Black Friday mentionam procesorul Intel i5 seria K la 799 lei si placa video NVIDIA GeForce GTX 750 Ti la doar 459 lei", conform companiei.

Pentru gameri si pasionati compania a pregatit o gama variata de periferice gaming, dintre care amintesc un monitor de gaming cu rata de refresh de 144 Hz la 1.199 lei si o tastatura mecanica la 399 lei.Compania a pregatit si un router compatibil cu standardul N la 39 de lei.

Pentru gamerii care isi doresc mobilitate compania ofera un laptop dedicat de gaming la doar 3.199 lei. "Trebuie mentionat si ca vom avea cinci modele de astfel de laptopuri, asa incat ii invitam pe cei pasionati sa le descopere", au transmis oficialii companiei.

Citeste si:

Aceia care sunt in cautarea unui Televizor LED vor fi incantati de oferta noastra, din care precizam in mod special televizorul Smart 32 inci, disponibil la 999 lei si un remarcabil televizor 4K de 43 inci la doar 1.899 lei.

Vezi aici ofertele eMag de Black Friday precum si ale altor magazine online din diferite domenii de activitate.