16 Noiembrie 2019

eMAG Crazy Sale: Reduceri de pana la 50% dupa Black Friday



eMAG Crazy Sale e campania de reduceri a eMAG de dupa ofertele speciale de Black Friday 2019.

eMAG Crazy Sale inseamna reduceri de pana la 50% la toate categoriile de produse. Daca nu ai gasit produsul pe care il cautai in timpul campaniei de Black Friday, merita sa mai faci o incercare astazi.

În randurile de mai jos am adunat cateva reduceri bune de la eMAG Crazy Sale care sa te ajute sa gasesti oferta perfecta pentru tine, post Black Friday 2019.

Reduceri eMAG Crazy Sale - ofertele de dupa Black Friday

Frigider Beko Side by Side. Daca vrei sa ai un frigider mare, cu un congelator incapator si spatiu destul pentru alimente, dar si robinet de apa rece si de gheata, Beko side by side e unul foarte bun. Are un volum total de 554 de litri si lumina albastra activa, pentru a creste perioada de conservare a legumelor si fructelor. E redus de eMAG Crazy Sale si il poti cumpara de aici.

iPhone 7 e inca un smartphone de top, chiar daca nu mai este de ultima generatie. Te poti bucura de o experienta Apple mai mult decat decenta la un pret mai mic decat oricand, cu ocazia acestor reduceri eMAG Crazy Sale. Îl poti cumpara de aici.

Xiaomi Mi Robot Vacuum este un aspirator robot care face curat in locul tau. Are o baterie de 5200 mAh, ceea ce inseamna ca poate aspira un apartament cu doua camere intr-o singura sesiune de aspirare, puterea de aspiratie este de 1800 Pa si se poate conecta wireless la internet, astfel incat il poti controla din aplicatia de smartphone Mi Home. Are un pret special la eMAG Crazy Sale si il poti cumpara de aici.

Trotineta electrica Xiaomi Miija M365 Pro e una dintre cele mai populare trotinete electrice de pe piata, cu o autonomie maxima de 45 de kilometri, cu o viteza maxima de 25 de kilometri pe ora. O vezi des prin oras si in mod normal are un cost de 2.400 de lei. E rezistenta, dar vei avea probleme cu rotile, asa ca pregateste-te sa le schimbi. E e la reducere de eMAG Crazy Sale 2019.

Smartwatch-ul Huawei WATCH GT este lansat anul trecut, dar inca de la inceput a fost unul care oferea o durata de viata a bateriei extinsa, rar intalnita la alte smartwatch-uri (rezista 2 saptamani fara sa necesite incarcare). Alte puncte forte: thnologia Huawei Truseen 3.0 poate monitoriza ritmul cardiac pentru o zi intreaga (24 de ore) in timp real, oferind feedback detaliat privind sanatatea. Totodata, Huawei Trusleep 2.0 ajuta utilizatorii sa identifice sase probleme legate de somn si le ofera sfaturi personalizate pentru cresterea calitatii acestuia. Daca te-am convins ca este o investitie care merita, il gasesti de cumparat in oferta de Crazy Sale la eMAG aici.

Noile anvelope de iarna Michelin Alpin 6 se caracterizeaza prin fiabilitatea proprietatilor de aderenta si franarea eficienta pe zapada, stabilitatea si usurinta de control pe asfalt umed, functionarea fara probleme, confortul acustic si capacitatea de a optimiza consumul de carburant al vehiculului. Noile Michelin Alpin 6 inlocuiesc modelul Alpin 5 lansat in cursul anului 2014. Gasesti acest model de cauciucuri de iarna de la Michelin la reducere in campania eMAG Crazy Sale.



Citeste si