Artistul Kanye West pregătește lansarea unei noi versiuni a magazinului online ce va găzdui obiecte vestimentare din colecția sa de incălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii Yeezy. Noul format promite o experiență de shopping cu totul specială.

Platforma îți va permite să alegi un outfit pe care să îl pui pe un model 3D care se va plimba pe ecran. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre acel model, nu trebuie decât să dai click pe el pentru a afla informații precum mâncarea preferată sau experiențele importante din viața sa.

Knight, cunoscut ca fotograf în industria fashion și producător de filme, a creat un filmulet care prezintă întreg procesul de dezvoltare a website-ului care s-a pe o durată de 3 ani.

”Încercăm să facem Internetul un loc mult mai uman”, explică Nick Knight, partenerul lui Kanye West în acest proiect, într-un interviu acordat Fastcompany.com.

Sursa foto: DKSStyle / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri