Netopia Payments în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare dedicată comercianților care vor să își deschidă un magazin online.

Cele două companii promit oferirea unor soluții care să le permită comercianților din orice industrie să își dezvolte rapid un magazin online complet echipat pe platforma ContentSpeed și integrarea soluției online de procesare și încasare a plăților online dezvoltată de Netopia Payments. În acest sens, cei doi parteneri anunță implementarea unui sistem automatizat, astfel încât comercianților li se va genera contractul de procesare cu Netopia Payments direct din platforma ContentSpeed.

Vrei să afli ultimele trenduri din e-commerce? Fii alături de noi la ecomTEAM pe 28 și 29 septembrie. Înscrie-te AICI.

Printre specificațiile platformei se numără: teme de design personalizabile, compatibile cu orice dispozitiv, integrare cu servicii de curierat și software de gestiune, optimizare și integrare cu instrumentele digitale Google, consultanță, hosting, mentenanță și suport tehnic profesionist.

„Parteneriatul cu NETOPIA Payments durează încă de la începuturile comerțului electronic autohton și face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o soluție completă și eficientă. Misiunea noastră e să simplificăm procesul de deschidere al unui nou canal de vanzare în online și să punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru succes în eCommerce. În special în contextul actual, nu mai putem vorbi de un magazin online care să nu le ofere clienților opțiunea de plată online cu cardul. Antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de serviciile oferite de NETOPIA Payments printr-un singur click - contractul de colaborare este generat automat și magazinul online poate procesa plăți online instantaneu", a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed.

„În contextul actual, puternic marcat de evoluția pandemiei, ne dorim să venim în sprijinul antreprenorilor și comercianților pentru a-și putea desfășura în continuare activitatea în online. Prin campania de digitalizare demarată împreună cu partenerii noștri de la ContentSpeed, am integrat opțiunea de plată online direct în platforma de eCommerce, pentru ca aceștia să beneficieze de un magazin online complet echipat și gata de funcționare. Întregul proces a fost gândit să fie unul foarte simplu și la îndemâna oricărui comerciant, mai ales în cazul celor care au foarte puțină experiență în online”, a declarat Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA Payments.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri