Rabla pentru electrocasnice: câți bani oferă Altex pentru televizorul sau frigiderul tău vechi

Altex România anunță continuarea campaniei ”Rabla pentru electrocasnice”, prin care clienții predau spre reciclare electrocasnice vechi în schimbul unui voucher pe care îl pot folosi la achiziționarea oricărui alt produs.

Suma voucherului este de 150 de lei, sumă majorată de la 100 de lei, conform precizărilor făcute de către companie prin intermediul unui comunicat de presă.

Ai un magazin online sau ești pasionat de shopping online? Fii alături de noi la ecomTEAM2020 pe 28 și 29 septembrie. Înscrie-te în comunitatea noastră AICI.

În 2019, Altex a ridicat de la clienții săi peste 16.000 de tone de DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice), respectiv 360.000 de aparate electrice și electrocasnice. Astfel, până la data de 31 decembrie 2020, Altex România, împreună cu ECOTIC, organizație non-profit de colectare și valorificare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice, reciclează aparatele vechi, poluante, de mari dimensiuni, totul pentru un mediu curat și protejat.

În această perioadă, în plus față de garanția celui mai mic preț din România, retailerul pune la dispoziția clienților din toată țara un serviciu complet de colectare și reciclare a echipamentelor vechi, prin parteneriatul cu ECOTIC, și oferă în schimb un voucher valoric, care poate fi folosit la achiziția de produse din rețeaua de magazine Altex și Media Galaxy, dar și online AICI.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei ”Back to school”: ce oferte are pentru...
Altex dă startul campaniei...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: ShutterStockStudio / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri