Poșta Română anunță începerea livrărilor către Marea Britanie: cu ce frecvență va trimite coletele

Compania Naţională Poşta Română a efectuat prima cursă directă pe ruta Bucureşti – Timişoara – Londra. Transportul poştal va asigura schimbul de trimiteri între Marea Britanie şi România.

Cursa auto a fost inaugurată pe 26 octombrie, odată cu plecarea primului transport către Londra, efectuat cu autoutilitară şi şofer ale Poştei Române, cu peste o tonă de trimiteri poştale.

Aceasta a fost prima cursă pe ruta menţionată, urmând ca transportul să aibă o frecvenţă de două ori pe lună. Cursa externă se organizează întotdeauna din Timişoara, iar şoferii vor fi asiguraţi de Sucursala Timişoara.

Vrei să afli ultimele trenduri din comerțul electronic? Apreciază pagina ecomTEAM AICI.

Marea Britanie se adaugă astfel destinaţiilor deservite deja rutier de Poşta Română: Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Germania, Franţa şi Italia.

”Aşa cum am promis, continuăm să identificăm noi rute terestre şi soluţii alternative de transport, ţinând cont de situaţiile întâlnite în ultimele luni şi de restricţiile cauzate de pandemia de Sars-Cov-2. Poşta Română îşi respectă astfel angajamentele asumate în faţa clienţilor săi”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

La începutul lunii octombrie, Compania Națională Poșta Română a încheiat cu EximBank un acord de finanțare în valoare de 200 de milioane de lei, care asigură societății fondurile necesare demarării unuia dintre cele mai ample programe de investiții în modernizare și digitalizare din ultimii 40 de ani.

Citeste si:
Poşta Română a recâştigat contractul pentru livrarea permiselor auto
Poşta Română a recâştigat...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri