Fără îndoială, faptul că pandemia ne-a obligat pe toți să petrecem mai mult timp decât de obicei acasă, ne-a determinat să fim mai creativi cu planurile noastre de divertisment, iar tehnologia a devenit instrumentul ideal pentru a ne bucura cu toții într-un mod simplu.

Televizoarele - una dintre principalele surse de divertisment - au fost transformate și au încetat să fie mari și grele; dimpotrivă, se adaptează stilului fiecărei case datorită esteticii lor elegante și minimaliste, făcându-le parte din decor.

Samsung QLED – tehnologie de ultimă generație

Televizoarele QLED de la Samsung, unele dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, sunt adevărate vârfuri de lance în acest domeniu. Cum puteți profita, însă, la maximul de televizorul dumneavoastră QLED și cum puteți să beneficiați de tehnologia dezvoltată de Samsung, care va face practic televizorul să facă cea mai mare parte a lucrurilor pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de momentele plăcute de acasă?

Seriale sau filme?

Dacă sunteți un iubitor de seriale sau filme, prin intermediul platformelor video, televizoarele inteligente Samsung vă oferă cea mai bună calitate a imaginii, grație procesorului lor. Procesorul permite chiar și televizorului să regleze automat imaginea, culorile și luminozitatea, astfel încât să puteți aprecia atât scenele luminoase, cât și cele întunecate. În plus, reglează sunetul pentru o experiență cu adevărat uimitoare.

Samsung QLED – experiența de cinema

Și dacă ți-au plăcut planurile de cinema, acum Samsung îți aduce acasă experiența. Puteți amplifica sunetul filmului preferat cu Soundbar-urile din seria Q. În acest fel, televizorul QLED și bara de sunet vor genera o sincronizare perfectă pentru a avea cel mai captivant sunet cu Modul simfonic oferit de cele 7 difuzoare în total, atât de la televizor, cât și de la Soundbar. Astfel, veți avea un sunet mai realist în scenele de acțiune.

Antrenament pe ecran mare

Exercițiile fizice și nevoia de a fi activ chiar dacă stai acasă nu trebuie să fie complicate. Conectarea acum a unui dispozitiv precum telefonul mobil sau tableta la televizor vă permite să aveți sesiunile de antrenament pe marele ecran. Și dacă vecinul tău enervant continuă să facă zgomot care trece prin pereți, nu-ți face griji, amplificatorul de voce QLED TV identifică acele zgomote enervante în timp real și crește automat volumul sunetului, astfel încât să auzi sunetul vocilor sau conversațiilor cu cea mai mare claritate.

Samsung QLED - oferte (eMAG)

Dacă, pe de altă parte, preferați un televizor care se adaptează la conținutul telefonului dvs. mobil, cu The Sero vă puteți „transpune” telefonul mobil pe un ecran rotativ incredibil care vă va permite nu numai să proiectați imaginea, ci îi permite și televizorului să se adapteze la formatul original, orizontal sau vertical, datorită sistemului său inovator de ecran rotativ și a calității imaginii QLED 4K cu un sistem puternic de sunet de 60 wați situat la baza televizorului.

Tutorial de fitness sau divertisment pentru cei mici?

Televizoarele inteligente Samsung QLED 2020 încorporează o tehnologie care va permite tuturor celor de acasă să se bucure de televizor în timp ce îndeplinesc sarcini diferite. Dacă tutorialul dvs. de exerciții este pe cale să înceapă, dar copilul dvs. dorește să-și continue jocurile video pe televizor, nu vă faceți griji! Cu funcția Double Screen puteți proiecta imaginea telefonului dvs. mobil și copilul dvs. poate continua cu jocul său video. Nu vă faceți griji cu privire la sunet, amândoi vă veți putea asculta conținutul de la căști pentru a nu rata niciun detaliu al orei de sport și nici al acțiunii jocului video.

Bucură-te de cea mai bună artă din lume sau de propriile tale fotografii, la rezoluții mari

Tehnologia dezvoltată pentru televizoarele inteligente Samsung permite televizorului să devină artă pentru a te bucura de operele spectaculoase pe care The Frame by Samsung le are pentru tine. Cu o colecție de peste 1.400 de opere de artă digitală, cu pictori clasici și contemporani și fotografii din cele mai importante muzee din lume, veți putea să vă personalizați spațiul și momentele speciale. Datorită tehnologiei QLED, ecranul va deveni o pânză care vă va permite să apreciați culori mai vibrante în fiecare lucrare și cu cadrele magnetice interschimbabile - disponibile în 4 culori (negru, alb, bej și maro) - vă puteți personaliza televizorul cu un stil de lux care iese în evidență în casă.

Samsung QLED - aplicații

În plus, din aplicația SmartThings îți poți personaliza televizorul cu lucrări realizate de tine acasă sau fotografii pe care le ai pe telefonul tău mobil pentru a le aprecia și a le partaja la cea mai bună rezoluție pe un ecran mai mare fără a pierde niciun detaliu. Cu funcția Art Mode, vă veți bucura de lucrările dvs., menținând în același timp detaliile în linii, texturi și forme.

Așadar, o mulțime de opțiuni, care îți vor face, cu siguranță, șederea acasă mult mai plăcută și mai relexantă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri