În viața de zi cu zi a oamenilor, abonamentele și serviciile flexibile au devenit o obișnuință, iar zona financiară se adaptează și ea. Cu ajutorul noului abonament Revolut Plus, poți avea acces la probabil cel mai accesibil abonament al fintech-ului global, cu beneficii ulterioare pentru shopping online și asigurare de cumpărături.

Revolut are în România peste 1,3 milioane de utilizatori și aceștia se bucură de beneficiile aplicației financiare, cum ar fi transferurile rapide de bani către prieteni care folosesc serviciile Revolut și monitorizarea constantă a cheltuielilor, pentru sănătatea financiară a banilor tăi. Pentru a putea să beneficiezi de avantajele oferite de fintech-ul global, abonamentul Revolut Plus e cel mai ieftin din portofoliul abonamentelor cu plată lunară, la doar 14,99 de lei pe lună.

Utilizatorii au nevoie de la un abonament de siguranță la cumpărături și predictibilitate când vine vorba de politica de returnare. Românii au făcut în 2020 cu 30% mai multe cumpărături online față de 2019, iar piața a ajuns la 5,6 miliarde de euro. Așadar, ne place să ne bucurăm de beneficiile comerțului rapid, dar fără să avem multe bătăi de cap cu retururile și asigurarea bunurilor.

Ce aduce Revolut Plus?

Cumpărăturile utilizatorilor Revolut sunt protejate până la 1000 euro anual pentru abonații Plus. De asemenea, abonații Revolut vor beneficia de asemenea și de o protecție de returnare extinsă la 90 de zile, pentru toate cumpărăturile eligibile. Banii vor fi rambursați direct în contul lor Revolut.

Plus oferă mai multă siguranță clienților atunci când fac cumpărături, acestea fiind protejate în caz de furt, deteriorare și retururi, chiar și atunci când politica de returnare nu mai este valabilă.

Ultimul an a dus, din păcate, și mai multă imprevizibilitate. Dacă ai luat bilete la un concert sau eveniment la care nu mai poți ajunge, cu abonamentul Revolut Plus poți obține banii înapoi, tot în limita de 1.000 de euro.

În plus, poți introduce cardurile tale în Google Pay sau Apple Pay pentru a plăti mai ușor, iar pentru siguranța cumpărăturilor poți să creezi carduri virtuale temporare, pentru a te asigura că datele tale sunt în siguranță.

Pe lângă aceste beneficii, abonații Revolut Plus au prioritate la suport, prin intermediul chatului din aplicație. În plus, părinții și tutorii vor putea să le ofere celor mici educație financiară pentru viață folosind cele 2 conturi Junior disponibile. Acestea sunt unelte foarte bune pentru a oferi celor mici independență financiară, dar și responsabilitate, pentru că poți monitoriza mereu cheltuielile și poți face primii pași în educația financiară a acestora.

Față de contul standard, utilizatorii Plus au acces la două carduri gratuite și un card de rezervă pe an gratuit. De asemenea, poți să ai trei carduri Revolut fizice oricând.

Utilizatorii care vor să devină abonați Revolut Plus se pot înregistra direct în aplicația lor Revolut. Poți obține și un card personalizat, cu un design potrivit pentru tine și pentru copiii tăi.

Vei găsi toate informațiile despre protecție și T&C în aplicație.

Despre Revolut

Revolut dezvoltă prima aplicație financiară cu adevărat globală din lume. Revolut a pornit la drum în 2015 în Marea Britanie oferind transferuri de bani și schimb valutar. Astăzi, clienții noștri din întreaga lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut și fac peste 100 de milioane de tranzacții pe lună.

Ajută utilizatorii să își îmbunătățească situația financiară, să își controleze mai bine banii și să se conecteze ușor cu oameni din întreaga lume prin intermediul conturilor personale și de business: www.revolut.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri