Pe 12 mai 2021, specialiști din eCommerce-ul și retailul local și internațional se întâlnesc pe scena virtuală a evenimentului European Digital Commerce, powered by VTEX și găzduit de platforma IC Events, pentru un maraton de paneluri și prezentări menite să contureze imaginea industriei, dar și mutările necesare unui antreprenor sau manager care își propune să profite la maxim de oportunitățile din piață.

Concepte precum omnichannel, multichannel, marketplace, mobile shopping, social shopping sunt noile puncte de interes pe harta retailului românesc, toate urmând a fi dezbătute și radiografiate pe 12 mai, la European Digital Commerce, eveniment organizat de VTEX, ajuns la a doua ediție anul acesta.

Înscrie-te gratuit la European Digital Commerce, powered by VTEX, AICI

Tot în cadrul European Digital Commerce vor fi prezentate concluziile unui prim studiu B2B din eCommerce, realizat de iSense Solutions și VTEX România. Participanții vor afla cât ar investi retailerii din România în platformele online, cum au fost afectate de pandemie, dar și cât alocă magazinele pentru mentenanță.

Mai multe informații despre provocări, soluții și inovații digitale de la speakeri precum Luiza Novac, Managing Director - Country Leader Romania & Bulgaria, Whirlpool Corporation, Cristi Movilă - Growth Leader Eastern Europe VTEX, Albert Davidoglu - CEO Macromex, Michal Blak, CEO edrone, Monica Cadogan, CEO, Vivre, Marina Zara, Head of Marketing METRO Cash & Carry Romania vor fi discutate online, pe 12 mai, la European Digital Commerce, powered by VTEX.

European Digital Commerce VTEX

Vezi programul și speakerii evenimentului.

Odată înregistrat, vei avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, vei găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, orice prezentare sau studiu de caz și vei avea acces la Networking Area pentru schimb de cărți de vizită, sesiuni private de discuții, precum și camere de întâlniri video.

European Digital Commerce este powered by VTEX, soluția complet integrată de comerț, marketplace și Order Management System (OMS), organizat împreună cu wall-street.ro, Platinum Partner Amazon Web Services, Gold Partner edrone.

Rămâi la curent cu noutățile evenimentului aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri