Bringo introduce, începând cu luna octombrie, posibilitatea de a plăti comenzile plasate în aplicație prin carduri de masă (Gusto Pass de la Sodexo și Up Dejun de la Up România) și carduri cadou (Up Cadou, tot de la Up România).

Această metodă de plată prin carduri Sodexo Gusto Pass, Up Dejun și Up Cadou va fi exclusiv online, iar platforma Bringo va funcționa similar celei cu carduri bancare și va fi disponibilă, în primă fază, pentru cumpărături prin Bringo de la Carrefour Hypermarket, Cora si PENNY. Odată finalizat coșul de cumpărături de la magazinele partenere, utilizatorul este redirecționat către pagina cu detaliile livrării și ale plății; în secțiunea metodelor de plată, utilizatorii vor putea introduce datele cardului de masă sau cardului cadou, fiind posibilă și salvarea acestuia pentru viitoare cumpărături.

Pentru cei care vor dori să folosească Bringo, ca urmare a adăugării acestei opțiuni, dar nu au încă un cont în platformă, aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store și Google Play.

Citește și: Interviu cu șefa Bringo, business-ul care îți face cumpărăturile și care a crescut de 10 ori în pandemie

"Începând de astăzi, clienții Bringo au parte de o aplicație cu un design nou și un stack tehnic îmbunătățit, care să poată face față numărului tot mai mare de magazine din marketplace. Ne-am dorit mult să venim în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor aplicației și să le putem oferi acestora experiența de a face cumpărături online folosind cardurile de masă și cardurile cadou. Sunt foarte mândru de ceea ce am putut construi, clienții noștri vor putea plasa comenzi și plăti printr-o varietate de metode și doar din câteva click-uri. Astăzi am reușit să lansăm câteva din proiectele mari ale aplicației Bringo și, pe lângă echipele de personal shoppers, reușim să ne deservim clienții cu servicii lansate în premieră în spațiul digital", a declarat Adrian Urdar, Chief Product Officer Bringo.

Sursa foto: GustoPass

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri