26 Octombrie 2022

Black Friday 2022 la Altex: la ce oră începe și ce spune retailerul despre reduceri



Black Friday 2022 la Altex începe pe 27 octombrie și se va desfășura în 4 etape până pe 23 noiembrie. Raul Filip, Director Achiziții Altex România, a vorbit despre ora de start a campaniei și reducerile pe care retailerul spune că le-a pregătit pentru această ediție.

Black Friday 2022 la Altex va începe pe 27 octombrie la ora 7:00, atât pe site cât și în aplicația Altex, și se va desfășura în 4 valuri de oferte, până pe 23 noiembrie, ofertele variind în funcție de categorie între 10% și 50% la majoritatea produselor, fiind și cazuri în care reducerile vor fi mai mari. Întrebat de Wall-street.ro dacă episodul de anul trecut în care ANPC a amendat retailerul s-ar putea repeta și anul acesta, Raul Filip a menționat că autoritatea nu a derulat controale în această perioadă și că „îi așteaptă”, iar reducerile care vor fi afișate de Altex fiind aplicate la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, așa cum procedează de obicei.

”S-a observat anul acesta un interes mai mare pe produsele eficiente din punct de vedere energetic. Amenințarea aceasta că, cumva, o să rămânem fără gaz, a influențat piața”, precizează Raul Filip.

Reprezentantul Altex se așteaptă ca ediția de Black Friday a Altex să depășească ediția de anul trecut, precizând că retailerul a adăugat în oferta sa și categorii noi precum mobilier, decorațiuni, componente auto, DYI, produse pentru copii sau băuturi.

Bogdan Matei, director de servicii de finanțare în cadrul Altex, a menționat că retailerul are în cele 4 etape ale campaniei de Black Friday 2022 la Altex și soluții de finanțare prin care clienții pot plăti și în rate, numărul maxim fiind de 36 de rate pentru anumite produse.

Aceasta ar urma să fie a patra ediție de „Black Friday” organizată de Altex anul acesta, care este în același timp și cea mai mare, retailerul derulând pe parcursul anului mai multe astfel de campanii.

Anul trecut, Black Friday la Altex s-a derulat între 28 octombrie și 24 noiembrie și a practicat reduceri de 50% la electrocasnice mari și produse home confort, 45% la telefoane tablete și wearables sau 50% la electrocasnice mici și îngrijire personală.



Citeste si