Alternativo.ro este un brand românesc care se ocupă cu furnizarea de materiale și echipamente electrice. Născut acum 20 de ani la Pitești sub denumirea de ANGLO-ROM, magazinul a făcut pasul în lumea algoritmilor în 2018. Valentin Dorobanțu, fondatorul Alternativo.ro, a explicat cât de important este ca instalația ta electrică și celelalte accesorii să fie de calitate: atât pentru siguranță, cât și pentru economie.

La mai puțin de 450 de kilometri de primul oraș cu iluminat public din țară se află Piteștiul, unde, pentru o bună parte din lumina din reședință, este responsabil Valentin Dorobanțu. La un an după serbarea majoratului, ANGLO-ROM a început să lumineze sub brandul Alternativo.ro.

Alternativo.ro este un site în care vei găsi toate ingredientele prin care casa ta își va lua atât energia, cât și culoarea, printr-o gamă variată care acoperă atât instalația electrică fundamentală, cât și accesoriile. Fiindcă produsele vin la pachet cu caracteristici complete care pot să depășească nivelul de pregătire al oamenilor care nu lucrează în domeniu, Alternativo.ro pune la dispoziția clienților partea de suport prin care ți se explică ce înseamnă fiecare semnificație a produsului pentru a vedea dacă este cu adevărat potrivit pentru nevoile tale.

sursa foto: Alternativo.ro

Alternativo.ro crește IQ-ul energetic al casei tale, dar ține și cu natura

Economia la energie electrică trebuie să fie primul lucru pe lista ta dacă vrei să economisești la factura de curent. Pentru majoritatea oamenilor, iluminatul reprezintă aproximativ 11% din factura de energie electrică, iar trecerea la becuri LED poate reduce aceste costuri de iluminare cu peste 80%, conform fondatorului Alternativo.ro. Pentru fiecare bec pe care îl înlocuiți cu un bec LED, puteți economisi în jur de 7 euro pe an.

Mai mult de atât, există și avantaje pentru mediul înconjurător. Dacă înlocuiți toate becurile din casă cu lumini LED vă puteți reduce emisiile de dioxid de carbon cu până la 40 de kg pe an, conform unei organizații care se luptă cu schimbările climatice. Acest lucru este echivalent cu dioxidul de carbon emis de conducerea mașinii în jur de 223 kilometri.

„Este necesar să investești în produse de calitate ca să poți să economisești”, a declarat Valentin Dorobanțu, fondator Alternativo.ro.

Pe Alternativo.ro găsești o gamă variată de becuri LED, fiind unic importator al brandului Blaupunkt în România. Pentru a potența partea de economisire, magazinul online dispune de o varietate de întrerupătoare și prize inteligente pe care le poți opera direct de pe telefon pentru a reduce factura la curent dintr-un singur click, de asemenea fiind unic importator al brandului Iotty în România.

sursa foto: Alternativo.ro.

Cel mai important accesoriu din casa ta: siguranța. De ce este importantă calitatea produselor

Valentin Dorobanțu spune că, în ceea ce privește echipamentele electrice, calitatea nu este doar un plus pentru un produs, ci o necesitate. Tocmai de aceea, Alternativo.ro lucrează cu furnizori de încredere precum Legrand, Bticino, Iotty sau Blaupunkt, pentru a oferi o casă mai luminoasă, dar și mai sigură.

Alternativo.ro oferă soluțiile complete de iluminare a casei, așa că este locul perfect de aprovizionare pentru electricieni și meșteri. Cu toate acestea, se potrivește și consumatorului obișnuit fiindcă toate produsele disponibile sunt de calitate, deci nu vei avea cum să dai greș.

Sursa foto: Alternativo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri