eMAG organizează anul acesta, pe 10 noiembrie, cea de-a 13-a ediție de Black Friday. eMAG Black Friday 2023 va avea 2,8 milioane de oferte, atât ale retailerului online, cât și ale sellerilor din eMAG Marketplace. Ora de începere a campaniei este în fiecare an unul dintre subiectele care-i fac pe cumpărători să se trezească dis-de-dimineață.

Ediția de anul acesta a eMAG Black Friday își propune să înregistreze vânzări de peste 680 de milioane de lei. De asemenea, retailerul vrea să livreze toate comenzile plasate de Black Friday 2023 la eMAG până pe 24 noiembrie

La ce oră începe eMAG Black Friday 2023

sursa foto: Shutterstock.com

eMAG Black Friday 2023 este de așteptat să înceapă și anul acesta în intervalul 7:15-7:30, dacă ne uităm la edițiile din anii anteriori.

Anul trecut, când eMAG Black Friday a fost organizat pe 10 noiembrie, ediția a început la ora 7:20. În 2021, eMAG Black Friday a început la ora 7:25, la 7:36 în 2020 și la 7:25 în ceea ce privește eMAG Black Friday 2019.

Este importantă ora de începere a campaniei deoarece există un număr mare de utilizatori care și-au pregătit deja lista de produse pe care doresc să le cumpere și nu își doresc să ajungă în situația în care respectivele produse ajung sold out.

cand incepe eMAG Black Friday 2023sursa foto: Vlad Ispas / Shutterstock.com

La Black Friday 2023 clienții vor avea produse precum electrocasnice mici, 300.000 de bucăți, televizoare, 80.000 de bucăți, 250.000 de smartphone-uri și gadgeturi, laptopuri și echipamente IT, 80.000 de bucăți etc. Lista completă o găsiți AICI.

Reprezentanții eMAG au precizat că Black Friday 2023 va începe în același timp atât pe aplicația de mobile, cât și pe desktop.

Reprezentanții eMAG precizau anul trecut că „undeva la dintre 30 și 40%” din toate vânzările de Black Friday sunt în prima oră.

Ora de începere a eMAG Black Friday 2023 vine și cu produse speciale
cand incepe eMAG Black Friday 2023

Odată cu startul campaniei Black Friday 2023 la eMAG, clienții vor avea acces și la produse speciale precum vouchere de avion cu reducere de până la 50%, pachete de înfrumusețare reduse cu până la 50%, până la 60% reducere la 39.000 de nopți de cazare ân România sau ceasuri și bijuterii de lux.

Există și o ofertă la abonamentul Genius. Clienții vor plăti 99 de lei pentru un abonament anual și vor primi în schimb, pe lângă beneficiile Genius, patru vouchere de 25 de lei în cele maptru aplicații de e-commerce: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Sursa foto: Vlad Ispas / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri