Afacere cu haine de copii importate: ce investitie presupune acest business


Afacere cu haine de copii importate: ce investitie presupune acest business


BUGET
AFACERE

10000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

Afacere cu haine de copii importate

Exista cateva tipuri de business-uri care vor rezista pentru totdeauna pentru ca oamenii au nevoie de produsele sau serviciile pe care acestea le vand. Unul dintre aceste business-uri este un magazin cu haine pentru copii.

Ganditi-va numai ca in fiecare zi se nasc copii, deci vorbim de o piata care furnizeaza potentiali clienti constant. Unde mai pui ca astazi tehnologia este un prieten de nadejde. Cu aceste doua elemente puse la comun puteti da contur unei idei de business: magazine online cu haine pentru copii. Insa, orice business necesita munca, dedicare, investitii si idei bune pentru a duce la reusite.

De ce un magazin cu haine pentru copii

Sigur, un magazin online cu produse pentru copii nu este o idee de afaceri revolutionara, insa astfel de afaceri esueaza in primul rand pentru ca antreprenorul nu este suficient de perseverent, nu are ambitie sau nu acorda suficienta atentie construirii unui site.

Site-ul este de fapt cea mai importanta investitie in aceasta idee de afaceri, pentru ca un site bun costa, bani, dar si timp. Luati in calcul sa investiti minim 5.000 de euro intr-un site de calitate, prietenos cu utilizatorii. Alti bani se vor duce pentru achizitia de stocuri, pentru ca nu veti putea incepe afacerea fara sa aveti sute de modele de haine pentru copii.

Nu in ultimul rand, ceva bani pusi deoparte pentru promovare vor grabi succesul acestei idei de afaceri. Vestea buna este ca o afacere cu haine de copii importate nu necesita investitii initiale prea mari, timpul de implementare al afacerii poate fi de numai 1-2 luni, iar recuperarea investitiei nu se va lasa mult asteptata.

Luati exemplul lui Ionut, un un absolvent de Geografie care vinde online haine de copii si a ajuns sa livreze catre 10.000 de clienti si are comenzi inclusiv de la tara.


De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Haine
  • Spatiu pentru depozitat hainele
  • Site de prezentare si vanzare a hainelor
  • Promovare

Vor sa incerce aceasta idee:  11 din 12

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri