Cum infloreste o afacere cu trandafiri


Cum infloreste o afacere cu trandafiri


BUGET
AFACERE

18000 €


TIMP
NECESAR

1 luna


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

Cum infloreste o afacere cu trandafiri

O afacere cu trandafiri sau alte flori de import poate fi o alegere de succes, mai ales daca va doriti un venit suplimentar sau o afacere proprie, dar in acelasi timp nu vreti sa renuntati la job si cariera profesionala.

Intr-o astfel de afacere, reusita depinde in mare parte de strategia de promovare. Practic, in aceasta va intra cel mai mare procent din bugetul vostru pentru investitie, pe langa cheltuielile cu importul propriu-zis, un spatiu de depozitare si transportul florilor. Mai aveti de investit intr-un site unde sa primiti comenzi.

Investitia totala intiala poate fi intre cateva mii de euro si 18.000 euro, in functie de numarul de trandafiri importat si investitia in siteul de promovare. Cheltuielile pot urca in timp ce business-ul incepe sa se dezvolte. Trebuie sa tineti cont de faptul ca afacerea nu poate creste daca nu cresteti si investitia in marketing. 

"Propriul business iti ofera oportunitatea de a avea venituri din ce in ce mai mari pe masura ce afacerea se dezvolta", spune Viaceslav Buhna, fondator al unui business cu trandafiri, FamousRoses.eu, a carui poveste o puteti descoperi pe Wall-Street.ro.

Antreprenorul sustine ca afacerea cu trandafiri a inregistrat anul trecut vanzari de 45.000 euro, iar anul acesta se asteapta la vanzari de 60.000 euro.


De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Trandafiri
  • Spatiu de depozitare pentru trandafiri
  • Site pentru promovarea business-ului

Vor sa incerce aceasta idee:  10 din 12

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri