3 / 4

O agentie imobiliara isi face propriul targ de joburi

Agentia imobiliara Century 21, parte a retelei americane Century 21, organizeaza pe 15 si 16 martie un targ de joburi pentru extinderea echipelor din cadrul sucursalelor aflate in zonele Titan, Pantelimon, Dristor, Piata Muncii, Piata Unirii, Piata Victoriei, Aviatiei si Pipera.

“Punem la bataie 100 de posturi de agenti pentru doua niveluri de cariera: junior - incepatori, fara experienta si senior - avansati, minimum doi ani in vanzari imobiliare”, spune Catalin Scripcaru (foto), presedintele Century 21 Romania.

Compania se asteapta ca targul sa fie vizitat de 200 – 500 de oameni in cele doua zile de eveniment.

“Speram ca profilul participantului sa fie diversificat: o pondere mare o vor avea cei ce doresc sa isi schimbe viata, nu numai tineri de pana in 30 de ani, cu spirit antreprenorial, ce doresc sa beneficieze de un program flexibil si venituri in functie de performanta, ci chiar si persoane de varsta a doua, inclusiv cei care sunt in pragul pensionarii sau tineri pensionari, ce doresc sa imbratiseze o cariera ce le ofera o noua sansa de a trai bucuria vietii, de a cunoaste noi persoane si de a-si completa veniturile”, adauga Scripcaru.

In ciuda crizei financiare, care a dus la prabusirea pietei imobiliare, veniturile agentilor permanenti pot “depasi de 5-6 ori salariul mediu pe economie”, ceea ce inseamna un castig net lunar de peste 8.500 de lei (2.000 de euro), in contextul in care salariul mediu net pe economie a fost de 1.424 de lei (340 de euro) in ianuarie, arata datele Institutului National de Statistica (INS).

Aflat la a sasea editie, evenimentul organizat de agentia imobiliara este unul dintre putinele targuri de joburi cu traditie pe piata locala. Pana in 2009, bancile isi prezentau oferta de joburi la BankingJobs, targ organizat de firma Multi Media Net. Din cauza crizei, targul a fost inchis.

Ulterior, site-ul aferent targului, respectiv bankingjobs.ro a fost vandut catre Financial View, o companie de consultanta financiara, management si training, controlata de Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu.

"Luam in calcul reluarea targului, dar nu in acest an. De asemenea, ne gandim si la varianta organizarii unui targ virtual, avand in vedere ca deja exista evenimente similare", spun reprezentantii Multi Media Net.

Targul BakingJobs era organizat in cadrul Institutului Bancar Roman.

Comenteaza aici:
Ce parere ai despre targurile de joburi? Preferi aceasta varianta sau site-urile de profil?

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri