2 / 7

Romanii mananca in oras: Ce restaurante sunt deschise

Si pentru ca romanii sa se poata relaxa si sa poata servi preparate gustoase de ziua lor multe restaurante si fast-food-uri vor fi deschise in ziua de 1 decembrie.

“Cei de la birouri vor fi liberi de 1 decembrie conform politicii companiei. In cazul restaurantelor, fiind o afacere care merge 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an, acestea trebuie sa functioneze si atunci. Programele se fac permanent in felul acesta, iar beneficiile sunt aceleasi ca intotdeauna, conform contractului semnat de fiecare angajat cu compania”, spun reprezentantii KFC.

Si angajatii Wu Xing vor lucra de Ziua Nationala.

"Pentru noi, va fi un weekend prelungit, doua weekenduri intr-unul. Vom aplica acelasi model de business ca si in restul timpului si il vom trata ca atare. Nu e nimic neobisnuit pentru noi. Angajatii vor fi platiti dublul unei zile normale de munca sau isi vor lua o zi libera. Fiecare la alegere", spun reprezentantii Wu Xing.

De asemenea, restaurantul The Harbour amplasat in Piata Amzei, in centrul Bucurestiului, va fi deschis de Ziua Nationala.

"Au ales sa lucreze mai bine de 50% din angajati, iar acestia vor fi platiti dublul unei zile normale de munca. Fiind vorba de alimentatie publica, activitatea lor este imperios necesara. Mai ales ca in zilele libere de 1 decembrie, multi romani vor alege sa manance in oras, si astfel volumul de munca se dubleaza fata de obicei", a spus Ioana Istrati, director The Harbour.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri