1 / 9

Marius Mihailescu, Tiffin University: EMBA - Util companiei sau managerului?

Prima editie a conferintei HR 2.0 organizata joi de Wall-Street.ro, alaturi de Lugera & Makler, BestJobs, Tiffin University si PeliFilip a fost deschisa de catre Marius Mihailescu (foto), managing partner in cadrul Tiffin University.

"Nu cunosc efectele reale ale crizei financiare in departamantele de resurse umane ale companiilor, dar stiu ca se creaza oportunitati. Astfel, nu pot fi adeptul privirii crizei ca o amenintare reala. Din punct de vedere al pietei, studentilor sau domeniilor si noi am fost tentati sa credem ca trebuie sa scadem taxele. Era imposibil, pentru ca majoritatea banilor merg spre plata profesorilor americani in cadrul Universitatii", a declarat Marius Mihailescu.

El a adaugat ca numarul studentilor Universitatii Tiffin a crescut exponential din 2009 pana acum, in prima faza s-au triplat, apoi au fost cresteri de 10-15%.

"Am decis sa pastram nivelul de calitate, mai devreme sau mai tarziu criza va trece si vom extrage beneficiile la finalul zilei. Fiecare dintre anganjatii care urmeaza un program de EMBA isi vor dezvolta capacitatea de asculta, vor dobandi o exprimare argumentata si o fluenta in scriere. Ei dezvolta aceste abilitati, indiscutabil, superioare. De asemenea, isi dezvolta capacitatea de analiza, prin diverse studii de caz", a mai spus Marius Mihailescu.

In plus, cursantii EMBA dobandesc la finalul programului o maturitate profesionala si vor fi capabili sa-si asume responsabilitati, atat individual cat si in echipa, a mai spus reprezentantul Tiffin University. "In concluzie, nu se poate spune daca un EMBA este mai util companiei sau angajatului. Consider ca avantajele managerului sunt indiscutabile, la fel si pentru companie. Exista o sinergie intre nevoile unuia si ale celuilalt".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri