5 / 6

Xerox are un nou director de HR

Alina Zarnescu s-a alaturat echipei Xerox Romania in functia de director de Resurse Umane, incepand din luna octombrie.


In noua sa functie, ea va coordona activitatile de recrutare, management, evaluare si dezvoltare profesionala a resurselor umane din Xerox Romania. Aceasta va realiza strategii personalizate de recrutare si dezvoltare si va oferi consultanta in cariera pentru middle si top management-ul companiei.


„In aceasta pozitie voi avea posibilitatea de a-mi valorifica experienta castigata pana acum in domeniul resurselor umane”, afirma Alina Zarnescu. „Alaturi de colegii din noua echipa imi doresc sa contribui la cresterea business-ului Xerox in Romania, dezvoltand diverse programe de dezvoltare profesionala - pentru cea mai importanta resursa a companiei, oamenii sai - si urmarind strategia globala de resurse umane a Xerox.”


Alina Zarnescu are o experienta de aproape zece ani in zona de resurse umane pentru tari din Europa de Sud-Est. Anterior, Alina a detinut mai multe functii cheie in cadrul companiei Procter& Gamble Balkans - in perioada 2010 - 2013 a fost Senior HR Manager – Business Account Manager si Employee Relations, Compensation & Benefits Leader, in 2006 – 2010 a ocupat pozitia de HR Business Account Manager for Sales Department, iar intre 2004 si 2006 a fost Corporate Recruiting Manager.


Ea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale, specializarea Afaceri internationale, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are un Ph.D. in Comert international, obtinut tot in cadrul ASE. Ea a participat la numeroase conferinte, training-uri si cursuri de dezvoltare profesionala organizate in tara si in strainatate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri