2 / 8

2. Emoții necontrolate

A te menține un exemplu pentru: angajații, colaboratorii, partenerii, clienții companiei tale, printr-o atitudine calmă, este o prioritate în orice situație. Separarea sentimentelor personale de acțiunile antreprenoriale, va crea spațiul de focus total asupra a ceea ce se întâmplă în companie și crează oportunitatea de a găși soluții.


A conduce cu success înseamnă să eviți manifestarea unor impulsuri și în schimb, să te gândeșți la ceea ce se întâmplă cu adevărat, să te gândeșți profund la nevoile părților interesate, să pui întrebări, să asculți și să faci un plan, făcându-ți o misiune din a îndruma echipa spre răspunsuri!


Rezistați impulsului de a face orice imediat. Ignorați adrenalina, lucrați cu o echipă performantă, informați-vă și apoi acționați! Condu-ți compania prin exemplu deoarece oamenii din jurul tău îți urmăresc fiecare mișcare și caută să te imite. Atunci când nu reacționezi impulsiv în exterior, îți faci spațiu, îți creezi o oportunitate de a gândi și analiza și îți iei timp pentru a reacționa!


Foto: Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri