1 / 8

1. Succesul companiei îi aparține antreprenorului și nu echipei!

A nu înțelege importanța abilităților individuale ale echipei tale este o mare provocare pentru multi dintre antreprenori. Fără o echipă nu putem vorbim de succes. Cea mai importantă conștientizare pentru un antreprenor este că performanța companiei sale este direct proporțională cu performanța echipei sale.


A învăța că succesul în afaceri se bazează pe ceea ce poate face echipa ta și nu pe ceea ce tu individual, ca antreprenor, poți realiza, necesită un set de abilități complet diferite. Aceastăasumare din partea antreprenorului este o modalitate bună de a-i determina pe angajații săi să lucreze din toată inima.


Deveniți un manager cu scop. Un manager cu scop este mai conștient de sine. Alege obiectivele companiei, împărtășeste viziunea cu echipa, deleagă și stabilește granițele. Cheia este să descoperi ce face fiecare membru bine în activitatea lor, astfel încât să puteți atribui fiecărei sarcini unde pot excela. Oameni diferiți sunt minunați la lucruri diferite, deci asigurați-vă că fiecărui angajat i se oferă sarcini care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri. Gestionând oamenii din echipă în locul rezultatelor, ca leader iți dai timp să te gândești și să ai ochii deschiși la noi oportunități. Concentrează-te în a avea grijă de oamenii tăi, iar aceștia vor avea grijă de afacerea ta.


Foto: Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri