1 / 9

1. Înveți totul despre un business, nu numai ce crezi că trebuie

Atunci când vrem să ne perfecționăm și ne propunem singuri un parcurs de învățare, debitul este mult mai mic. În realitate, ne alocăm mai puțin timp decât ne-am propus și ajungem să ne concentrăm fie pe ce ne place, fie pe ce credem că ne trebuie. Nu avem lărgimea de bandă de a studia 18 discipline, câte pot fi acoperite de un program de MBA.


Aceste materii acoperă toate ariile importante, și pentru atunci când economia merge bine, și pentru atunci când economia merge prost. Curricula unui MBA conține informații la un nivel aplicabil în business, chiar de a doua zi. Formatul nu este unul academic, necesar pentru a scrie un referat tehnic, ci conține un mix de discipline teoretice – care te învață ce să faci și altele de genul „soft skills” – care te învață cum să faci.


Programele MSM România sunt:

  • Executive MBA are o durată de 2 ani, part time și se adreseazămanagerilorcuminimum 5 ani de experiențășiminimum 7 ani de experiență de muncăsauantreprenorilor.
  • Fast Track Management Program are o durată de 4 luni, fiind o versiunecomprimată a programului de Executive MBA
  • Master in Management are o durată de 1 an și se adreseazăstudenților de Master șitineriprofesioniștiîncăutareaunui program de master în business și management.

Foto: Shuttestock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri