3 / 5

3. Productivitate

În următoarea scrisoare de intenție sau la următorul interviu poți descrie cum ți-ai descoperit ritmul de muncă de acasă - cum să setezi prioritățile diferitelor proiecte, cum separi timpul alocat muncii de cel pentru familie, cum reușești să rezolvi propriile probleme de zi cu zi - și cum vei aplica aceste abilități în cariera ta.


De exemplu, ai putea sublinia că, în timpul pandemiei, ai învățat cum să îndeplinești obiectivele unei organizații, indiferent unde te-ai aflat și cum să lucrezi într-un mod eficient, folosind abilități specifice.


De asemenea, este important să subliniați exemple specifice despre modul în care te-ai implicat într-o serie de proiecte în timpul carantinei, în ciuda celorlalte aspecte ale vieții cu care jonglat.


De exemplu, un intervievat sau un angajat actual care vizează o mărire ar putea sublinia: „Sunt în continuare capabil să fiu muncitor productiv în timp ce mă ocup de un copil de trei ani”. Subliniați ceea ce ați realizat în timpul pandemiei pentru a ajuta potențialul sau angajatorul actual să vadă că puteți realiza și mai mult atunci când toată atenția voastră este dedicată unui singur loc de muncă.


Foto: SHutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri