3 / 6

Manpower Romania

Denumire: Manpower Romania

Numar de angajati:
Compania estimeaza pana la sfarsitul anului 2008 un numar de 150 de angajati permanenti, pe fondul continuarii extinderii la nivel national.

Cifra de afaceri: Cifra de afaceri a companiei Manpower Romania a atins in 2007 9,2 milioane de euro, inregistrand o crestere de 90% fata de 2006. Pentru anul in curs, compania estimeaza o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri.

2007 vs. 2008: Ca si in 2007, anul acesta cele mai atractive domenii vor fi cele din real estate, retail si sales. „Profesiile sau domeniile de care vor fi atrasi in 2008 cei mai multi specialisti sunt cele care vor oferi atat provocari profesionale, pachetele cele mai atractive cat si programe de formare. Comparativ cu anii trecuti, atitudinea specialistilor care se pregatesc sa faca o schimbare profesionala este mult mai mult orientata pe termen mediu si lung, iar importanta unui pachet salarial atragator a crescut ca pondere”, a declarat pentru Wall Street Eliza Nechifor, Marketing & Communication Coordinator Manpower Romania.

Unde ne angajam in 2008: Cele mai atractive si cele mai bine platite job-uri pentru anul in curs vor fi pozitiile de top management sau specialisti seniori deoarece ritmul de dezvoltare economica se mentine accelerat, sustine Eliza Nechifor. Companiile au nevoie de oameni experimentati si de competente specifice pentru a castiga teren in fata concurentei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri