4 / 5

Profilul candidatului

Un candidat trebuie sa aiba o atitudine pozitiva, sa stie ce inseamna sa lucrezi intr-o astfel de industrie, sa incerce sa afle nevoile clientului pentru a-i oferi ceea ce are nevoie.
Cunoasterea limbii engleze a devenit o necesitate.

„Conteaza foarte mult pasiunea pentru ceea ce faci dar si „vreau sa invat”, „pot sa fac” sau „va voi arata”, sustine Camelia Buburuz.

Desi este mult mai usor sa angajezi oameni cu experienta, pentru ca sunt mult mai productivi si devine si mai usor pentru colegii care sunt deja in echipa, preferam de cele mai multe ori sa luam oameni fara experienta dar cu atitudinea corespunzatoare, a adaugat Managerul de HR al hotelului JW Marriott.

JW Marriott are in prezent 400 de angajati, dintre care 85% ocupa pozitii de entry level, in timp ce pe midle si top management numarul acestora este situat intre 10% si 15%.

Pentru anul in curs reprezentantii hotelului nu vizeaza o extindere importanta a numarului de angajati, optand pentru mentinerea unui numar constant.

La sfarsitul anului 2007 fluctuatia de personal a fost de 30%, iar pentru 2008 reprezentantii hotelului doresc o scadere a acesteia situata intre 25% - 30%

„Este o zona dinamica si oamenii vin si pleaca in fiecare luna”, a adaugat Camelia Buburuz.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri