2 / 6

Care au fost cele mai solicitate programe de companii (II)

Programele de invatare experentiala sunt din ce in ce mai mult solicitate de companii, cererea pe acest segment avansand cu 50% fata de aceasi perioada a anului trecut.

„Training-urile incep sa devina un fel de „arena” in care participantii se antreneaza pentru activitatea reala. Toate companiile doresc ca training-urile sa se indeparteze de latura de livrare de cunostinte, catre oferirea de experiente in cadrul training-ului, experiente utilizabile in activitatea de zi cu zi”, sustine Eugen Dragomir.

La randul sau, directorul general al Ascendis estimeaza ca, pe termen mediu (5 ani), mare parte din programele de training clasic vor migra catre acest tip de training.

De asemenea, pe piata se observa o cerere ridicata pentru proiectele de anvergura, un numar din ce in ce mai mare de participanti intr-o varietate de programe de training si interventii conexe, sustine Diana Rosetka, Business Unit Manager AchieveGlobal Romania.

In plus „cererile nu mai sunt doar pentru interventii singulare asupra unei echipe ci pentru programe la nivel de organizatie si programe care se intind de la 3 luni la 2 ani si cuprind interventii multiple si diferite”, este de parere Marius Decuseara-Brandenburg, Business Development Manager al Grupului Trend Consult.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri