5 / 6

Cat au castigat jucatorii din training in prima jumatate a anului

Afacerile companiilor de training au inregistrat in prima jumatate a anului cresteri de peste 30%. Luand in considerare cifra de afaceri obtinuta, lider de piata este Codecs cu 3,3 milioane de euro, urmat de Ascendis cu 2 milioane de euro, a treia pozitie fiind ocupata de Achieve Global, ce a inregistrat venituri de 1,4 milioane de euro.

Primele sase luni ale anului au adus pentru Human Invest castiguri de 650.000 de euro, compania estimand pentru anul 2008 o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro. La randul sau Grupul Trend Consult a reusit sa creasca cu 35% fata de aceeasi perioanda a anului trecut si a inregistrat un venit de 500.000 de euro.

Pentru a doua jumatate a anului principalii jucatorii de pe piata de training considera ca nu vor avea loc schimbari semnificative in preferintele companiilor in materie de programe de instruire.

„Vorbim deja de o piata matura. Exista companii care investesc in training de peste 10 ani. La nivelul acestora, vorbim de strategii de dezvoltare a angajatilor, de programe pe termen lung si foarte lung. Clientii stiu foarte clar ceea ce vor, nu cred ca mai pot fi abatuti din drumul stabilit de orice curs ‚la moda’ ar putea apare deci nu prevad schimbari pentru a doua parte a anului”, este de parere Marius Decuseara-Brandenburg.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri