4 / 6

Cat costa un program de training in top management?

„Ca si in anii trecuti s-a mentinut si amplificat accentul pe dezvoltarea abilitatilor de leadership ale managerilor dar si ale angajatilor cu potential, in ideea securizarii unui esalon de talente interne in cadrul fiecarei organizatii, pe fondul fluctuatiei de personal din ce in ce mai ridicate”, este de parere Diana Rosetka, Business Unit Manager AchieveGlobal Romania.

In plus, spre deosebire de anii trecuti companiile si-au definitivat atat bugetele cit si procesele de selectie a furnizorilor din timp, majoritatea jucatorilor de pe piata de training avand deja ocupata pana la sfarsitul anului.

Astfel, atunci cand vine vorba despre costurile pe care le presupune un program de training in top management, acestea variaza cu mult de la o companie la alta.

Costurile pentru o zi/persoana incep de la 350 de euro si pot depasi cu usurinta 1.500 de euro pe zi, ajungand chiar si la 3.000 de euro, in functie de tipul programului.

Costul unui program incepe insa de la 18.600 de euro si poate ajunge chiar si la 140.000 de euro in functie de numarul de persoane participante dar si de durata acestuia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri