3 / 4

Experienta in presa nu se uita

Fostul jurnalist ne-a declarat ca de multe ori simte lipsa atmosferei din presa si ca in primele zile se indoia de alegerea facuta.

Atmosfera aici este un pic diferita decat cea din presa, dar pare mai aproape de ceea ce intelege Pandele printr-o afacere condusa intr-un mod profesionist. Fiecare dintre putinii colegi trebuie sa vina cu noi idei, nu neaparat pentru a-si pastra pozitia si pentru a promova personal, ci pentru a avea o organizatie puternica. E mai putina concurenta ca in presa, este o firma mai mica si exista putine persoane pe aceeasi pozitie, e o concurenta mai productiva si mai benefica. "Trebuie sa recunosc ca de multe ori mi-a fost dor de ceea ce faceam la Capital, dar cred ca este mai bine pentru cariera mea si cred ca pot face mai multe aici, ma pot pune in valoare mai bine”, continua analistul Vanguard.

Planurile sale au fost intotdeauna marete, explica acesta. In presa ii era mai greu sa-si afirme planurile si sa le duca la indeplinire din cauza birocratiei si a faptului ca trebuiau primite aprobari de la oamenii superior ierarhic.

“Aveam unele planuri extraeditoriale pe care uneori le puteam duce la indeplinire, alteori nu, dar aici imi este mai usor, pana acum am reusit sa modific putin unele rapoarte pentru a putea sa aducem lucruri noi, astfel incat clientii sa fie multumiti”, spune analistul Vanguard.

Ceea ce l-a atras la acest post a fost pozitia de middle-management, de coordonare pe partea de analiza pe care o presupunea job-ul, oferindu-i posibilitatea de a se afirma.

Marius Pandele nu exclude in totalitate varianta reintoarcerii sale in presa. “Poate ca voi reveni in presa la un moment dat, dupa ce voi demonstra ceea ce am de demonstrat in piata de capital. Acum, insa, categoric nu”, conchide acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri