3 / 5

De la Brasov, pana in judetul Timis

Kraft Foods Inc. va inchide fabrica de ciocolata din Brasov pana la sfarsitul anului 2009 si va transfera productia in alte unitati ale companiei, in Bulgaria, a declarat directorul general Kraft Foods Romania, Lachlan Grave. Astlfel, cei aproximativ 440 de angajati ai fabricii vor fi disponibilizati in mai multe etape, incepand din luna mai a anului viitor.

Potrivit declaratiilor directorului general al companiei, Lachan Grave, motivele pentru care fabrica se va muta in Bulgaria nu au legatura cu criza economica. „Datorita limitarilor de spatiu in cladirile existente si situarii unitatii de productie Kraft in mijlocul orasului, cresterea capacitatii de productie la Brasov nu este o optiune viabila. Transferul productiei nu va afecta angajamentul nostru de a continua dezvoltarea afacerii din Romania“, a spus Grave intr-un comunicat de presa.

Unele companii au facut si concedieri, printre care si Vox Jimbolia, o intreprindere de automotive - 140 de angajati, iar Electromotor - 29 de salariati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri