4 / 5

Cei mai tari executivi romani ce au obtinut un MBA in strainatate

Cei mai cunoscuti executivi romani de pe piata locala ce au ales sa se specializeze in management au optat fie pentru scoala franceza INSEAD, una din cele mai bune institutii educationale de profil din Europa, potrivit topurilor intocmite de publicatii externe prestigioase ca Financial Times sau The Economist, fie in Statele Unite ale Americii.

Romani cu diplome straine:


Liliana Solomon (foto)
a absolvit programul de EMBA al INSEAD. Este una din cele mai puternice femei din businessul romanesc si conduce al doilea operator de pe piata locala de telefonie mobila, cu venituri de 921,5 milioane de euro in anul fiscal 2009 – 2010.

Adrian Baicusi
este unul din putinii executivi locali ce se poate mandri ca a terminat un MBA la renumita Harvard Business School. Conduce Transelectrica, transportatorul national de energie.

Radu Furnica
a absolvit Rotterdam School of Management. Mediul de business local il cunoaste ca fiind unul din cei mai buni head-hunteri din Romania, el conducand compania de profil Leadership Development Solutions (LDS).

Cezar Zaharia este unul din cei doi directori executivi ai Farmexpert, unul din cei mai mari distribuitori de medicamente din Romania. Compania ocupa locul al doilea in topul jucatorilor de profil, cu o cota de piata de 13,6% la finele primul trimestru din 2010.

Codrut Pascu
absolvent al unui MBA la INSEAD, face parte din categoria tinerilor manageri de top de pe piata locala. In prezent, el este managing partner la firma de consultanta Roland Berger Strategy Consultants.

Felix Tataru detine o diploma MBA acordata de Berlin School of Creative Leadership. Este presedintele agentiei de publicitate GMP si seful asociatiei IAA, care reprezinta industria de comunicare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri