3 / 4

Fiecare succes si realizare au pretul lor. Le iau la pachet

Ii este greu sa traiasca departe de tara si de prietenii din copilarie, insa “fiecare succes si realizare au pretul lor”.

“Imi este dor de prieteni si familie. Insa fiecare etapa are rolul ei, mi-am pastrat dorinta de cunoastere, pofta de viata si contactul cu oamenii pe care i-am cunoscut in prima parte a carierei mele. Desi se spune ca pe masura ce urci in ierarhia sociala, devii tot mai singur, eu nu realizez aceasta schimbare. Nu fac greseala de a confunda titlul de pe cartea de vizita cu cine sunt de fapt”, spune Angela Cretu.

In ceea ce priveste job-ul sau, ea afirma ca “iubeste adrenalina specifica unui rol operational, mediul in permanenta schimbare, inovatia constanta ceruta de piata si de competitori, contactul cu oamenii si dezvoltarea talentelor”.

“Mai mult decat specificul rolului de lider iubesc misiunea companiei Avon de a da sansa femeilor unei vieti mai bune, de a pune mascara pe gene cu o mana si de a lupta impotriva cancerului la san cu cealalta, de a vorbi cochet despre machiaj si raspicat impotriva violentei domestice, de a inova conceptul de frumusete si de a revolutiona mediul de cariera si afirmare pentru femei oriunde s-ar afla ele. Sentimentul ca ceea ce construiesc produce mai mult decat un profit pentru niste actionari ma face mandra ca felul in care imi investesc timpul are un sens mult mai adanc decat un job care aduce bani”, sustine Cretu.

Daca nu ar fi aceasta meserie, Angela Cretu spune ca a visat ca intr-o zi o sa fie psiholog, in conditiile in care are “un adevarat hobby in a intelege comportamenul uman in diverse medii”, pasiune care o ajuta si in prezent, in rolul actual de lider.

Grupul Avon este cel mai mare furnizor direct de produse cosmetice la nivel mondial. Profitul net al Avon Products a scazut anul trecut cu 3%, la 606,3 milioane dolari, dar vanzarile au urcat cu 6%, la 10,7 miliarde de dolari.

Avon Romania a raportat anul trecut afaceri de 114 mil. euro si un profit de 18 mil. euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri