2 / 5

Cramele Halewood – Gama Hyperion

Printre cele mai premiate vinuri din portofoliul Cramele Halewood, unul dintre cei mai importanti producatori din Romania, se numara in acest an Hyperion Feteasca Neagra , Hyperion Cabernet Sauvignon , Byzantium Rosso di Valachia, Prahova Valley Special Reserve Feteasca Neagra.

Gama Hyperion a fost lansata in anul 2009 si cuprinde vinuri produse in editii limitate pentru segmentul HoReCa si magazine specializate. In schimb, gamele Byzantium si Prahova Valley sunt comercializate si in retail, iar preturile difera in functie de locatie.

Premiile obtinute de Hyperion Feteasca Neagra 2009:

• Gold Medal - Concours Mondial de Bruxelles 2011
• Silver Medal - International Wine Contest Bucharest 2011
• Bronze Medal - International Wine and Spirit Competition 2011
• Commendation - International Wine Challenge 2011

Cea mai importanta medalie a fost obtinuta insa de Prahova Valley Special Reserve Pinot Noir 1999 la concursul mondial de la Bruxelles din 2002. Cramele Halewood este singurul producator de vin din Romania care a primit Marea Medalie de Aur la acest concurs, potrivit informatiilor companiei.

“In general, medaliile obtinute reprezinta o recunoastere a calitatii vinului , iar consumatorul, atat cel roman cat si cel strain, devine din ce in ce mai receptiv si mai interesat fata de produs”, explica reprezentantii companiei.

Cititi si Cum se fabrica sampanie in Azuga de peste 100 de ani

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri